Multitasken met Chromecast

Nooit eerder was het zo eenvoudig om tijdens uw favoriete tv-programma's of films contact te onderhouden met vrienden. Met Chromecast kunt u sms'en en twitteren terwijl u naar uw favoriete scènes kijkt, zonder het casten naar uw tv te onderbreken.

Dankzij de multitaskmogelijkheden van Chromecast kunt u uw laptop, tablet of mobiele apparaat blijven gebruiken tijdens het casten van video's of het casten van een Chrome-browsertabblad. Nadat u bent begonnen met casten, kunt u op uw apparaat andere apps openen, uw e-mail en sociale media controleren, YouTube-afspeellijsten maken en zelfs sms'en.

Bovendien kunt u uw apparaat nog steeds gebruiken als afstandsbediening waarmee u een cast kunt stoppen, pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.