Multitasking med Chromecast

Det har aldrig været nemmere at holde kontakt med dine venner, mens du samtidig ser de tv-serier eller film, du elsker. Med Chromecast kan du sende sms'er og tweete, mens du ser dine yndlingsscener, uden at afbryde det, der castes på dit fjernsyn.

Med mulighederne for multitasking med Chromecast kan du bruge din computer, tablet eller mobilenhed, samtidig med at du caster videoer eller caster en fane i din Chrome-browser. Mens du caster, kan du stadig åbne andre apps på enheden, tjekke din indbakke og dine sociale medier, oprette playlister på YouTube og endda sende sms'er.

Du kan desuden bruge enheden som fjernbetjening, så du kan stoppe afspilningen, sætte den på pause samt spole frem og tilbage.