Dela feedback om Chromecast-enheter och Google Home-appen

Vi strävar ständigt efter att förbättra Chromecast- och Chromecast Audio-enheter, tv:ar och högtalare med inbyggd Chromecast samt Google Home-appen. Dina synpunkter är oerhört viktiga för oss.

Med Google Home-appen

Steg 1: Aktivera enhetsrapporter

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som Chromecast-enheten, högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar Igenkänning och delning.
  5. Aktivera Skicka användningsdata och felrapporter om [enhetsmodell] till Google(exempel: Skicka användningsdata och felrapporter om Google Home till Google).

Steg 2. ​Dela feedback

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på kontot uppe till höger.
  3. Tryck på Feedback följt av tryck på enheten som du vill skicka feedback om.
  4. Vid Från: trycker du på pilen till höger för att visa tillgängliga e-postadresser. Välj din e-postadress.
  5. Ange din feedback i fältet. Tänk på att inte inkludera känsliga uppgifter.
  6. Markera kryssrutorna Skärmbild och Systemloggar.
  7. Tryck på Skicka uppe till höger för att skicka din feedback.

Från Chromecast-tv:n

Från inställningarna

Om du vill skicka feedback direkt från Chromecast med Google TV öppnar du Inställningar med fjärrkontrollen Hjälp och feedback Skicka feedback till Google. Då öppnas en dialogruta där du kan skriva eller tala in din feedback.

Med rösten

Håll Google Assistent-knappen nedtryckt på fjärrkontrollen och säg ”Skicka feedback”. När Google-assistenten svarar dikterar du din feedback och skickar den enligt anvisningarna på skärmen.

Andra produkter

Så här delar du feedback om Google Nest