Gi tilbakemelding om Chromecast-enheter og Google Home-appen

Vi er alltid ute etter å forbedre Chromecast- og Chromecast Audio-enhetene, TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd og Google Home-appen, og vi setter enorm pris på tilbakemeldinger fra brukerne. Så fortell oss hva du synes. Vi vil gjerne høre hva du har å si.

Trinn 1. Slå på enhetsrapporter

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger Gjenkjenning og deling.
  5. Slå på Send bruksstatistikk og programstopprapporter for [enhetsmodell] til Google. (Eksempel: Send bruksstatistikk og programstopprapporter for Google Home til Google.)

Trinn 2. Del tilbakemeldingen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.

1. Øverst til høyre trykker du på forbokstaven din eller profilbildet for Google-kontoen din.

2. Trykk på Tilbakemelding etterfulgt av enhetstypen du vil gi tilbakemelding om.

3. Trykk på Kom i gang.

4. Skriv inn tilbakemeldingen din i feltet. Ikke oppgi sensitiv informasjon.

5. Trykk på Send .

6. Du kan vise eller skjule informasjon ved behov. Du kan også fjerne skjermdumpen. Eventuelt kan du trykke på Legg ved en skjermdump hvis du har fjernet den ved et uhell.

7. Trykk på Fortsett.

8. Velg Ja eller Nei når du blir bedt om å motta informasjon eller oppdateringer via e-post om tilbakemeldingen.

Slik deler du tilbakemeldinger om Google Nest