Feedback over Chromecast-apparaten en de Google Home-app geven

We proberen Chromecast- en Chromecast Audio-apparaten, tv's en speakers met Chromecast ingebouwd en de Google Home-app voortdurend te verbeteren. Je feedback is daarom heel belangrijk voor ons.

Vanuit de Google Home-app

Stap 1. Zet apparaatrapporten aan

1. Zorg dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker, scherm, Chromecast of Pixel Tablet.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik op Instellingen Herkenning en delen.
  5. Zet Gebruiksgegevens en crashrapporten van [apparaatmodel] naar Google sturen aan (bijvoorbeeld Gebruiksgegevens en crashrapporten van Google Home-apparaat naar Google sturen).

Stap 2. Deel je feedback

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je Google-account.
  3. Tik op Feedback en dan het apparaattype waarvoor je feedback wilt geven.
  4. Tik op Aan de slag.
  5. Vul de feedbackgegevens in het daarvoor bestemde veld in. Zorg dat je geen gevoelige informatie opneemt.
  6. Tik op Sturen .
  7. Je kunt zo nodig informatie markeren of verbergen. Je kunt het screenshot ook verwijderen of op Screenshot bijvoegen tikken als je het per ongeluk hebt verwijderd.
  8. Tik op Doorgaan.
  9. Selecteer Ja of Nee als je wordt gevraagd of je per e-mail informatie of updates over je feedback wilt krijgen.

Vanaf je Chromecast-tv

Via Instellingen

Als je feedback rechtstreeks vanaf je Chromecast met Google TV wilt sturen, gebruik je je afstandsbediening om Instellingen Hulp en feedback Feedback sturen naar Google te openen. Er wordt een dialoogvenster geopend waarin je je feedback kunt schrijven of uitspreken.

Met je stem

Houd op je afstandsbediening de Google Assistent-knop ingedrukt en zeg daarna 'Feedback sturen'. Als de Google Assistent reageert, dicteer je je feedback en volg je de instructies op het scherm om deze te sturen.

Overige producten

Zo kun je feedback delen over Google Nest