Palautteen antaminen Chromecast-laitteista ja Google Home ‑sovelluksesta

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Chromecast- ja Chromecast Audio ‑laitteita, Google Homea sekä televisioita ja kaiuttimia, joissa on Chromecast built-in, ja palautteesi on meille tärkeää. Kerro, mitkä asiat ovat kunnossa ja missä on vielä parannettavaa. Olemme kuulolla!

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta tilisi ja sitten Ohje ja palaute .
  3. Valitse näytön alareunasta Lähetä palautetta.
  4. Valitse laite, josta haluat lähettää palautetta.
  5. Kosketa Lähettäjä:-kohdassa oikealla olevaa nuolta, jolloin käytettävissä olevat sähköpostiosoitteet tulevat näkyviin. Valitse oma sähköpostiosoitteesi.
  6. Kirjoita sen alle lyhyt kuvaus ongelmastasi.
  7. Muista valita ruuduilla kuvakaappausten ja lokien sisällyttäminen.
  8. Lähetä palautteesi koskettamalla näytön oikeasta yläkulmasta nuolikuvaketta send icon.