Palautteen antaminen Chromecast-laitteista ja Google Home ‑sovelluksesta

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Chromecast- ja Chromecast Audio ‑laitteita, Google Homea sekä televisioita ja kaiuttimia, joissa on Chromecast built-in, ja palautteesi on meille tärkeää. Kerro, mitkä asiat ovat kunnossa ja missä on vielä parannettavaa. Olemme kuulolla!

1. Tarkista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast, Chromecast Audio tai televisio/kaiutin, jossa on Chromecast built-in ‑laite. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa Valikko Menu ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palauteraportti.
  3. Valitse laite, josta haluat antaa palautetta.
  4. Kosketa Lähettäjä:-kohdassa oikealla olevaa nuolta, jolloin käytettävissä olevat sähköpostiosoitteet tulevat näkyviin. Valitse oma sähköpostiosoitteesi.
  5. Siirry Kirjoita palautteesi ‑kohtaan ja kirjoita koko sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus ongelmastasi. Liitä mukaan mahdolliset tärkeät avainsanat.
  6. Muista valita Sisällytä kuvakaappaukset ja lokit ‑ruutu.
  7. Lähetä palautteesi koskettamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa nuolikuvaketta send icon.