Del feedback om Chromecast-enheder og Google Home-appen

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Chromecast- og Chromecast Audio-enheder, fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast og Google Home-appen, og din feedback er meget vigtig for os. Fortæl os, hvordan vi klarer os. Vi vil gerne høre, hvad du synes.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast, din Chromecast Audio eller dit fjernsyn eller din højttaler med indbygget Chromecast.Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til venstre på startskærmen skal du trykke på menuen Menu og så Hjælp og feedback og så Send feedbackrapport nederst på skærmen.
  3. Tryk på den enhed, du vil sende feedback om.
  4. Tryk på pilen til højre i sektionen Fra: for at se tilgængelige e-mails. Vælg din e-mailadresse.
  5. Skriv hele din e-mailadresse og en kort beskrivelse af dit problem i feltet Skriv din feedback. Medtag eventuelle vigtige søgeord.
  6. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet Medtag skærmbillede og logfiler.
  7. Tryk på pilen send icon øverst til højre for at indsende feedback.