Del feedback om Chromecast-enheder og Google Home-appen

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Chromecast- og Chromecast Audio-enheder, fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast samt Google Home-appen. Din feedback er derfor meget vigtig for os.

I Google Home-appen

Trin 1: Aktivér enhedsrapporter

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger Genkendelse og deling.
  5. Aktivér Send rapporter om enhedsbrug og nedbrud for [enhedsmodel] til Google(f.eks. Send rapporter om enhedsbrug og nedbrud for Google Home til Google).

Trin 2. Giv feedback

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet eller forbogstavet i dit navn på din Google-konto.
  3. Tryk på Feedback og så den enhedstype, du vil give feedback om.
  4. Tryk på Kom godt i gang.
  5. Angiv din feedback i det relevante felt. Undlad at medtage følsomme oplysninger.
  6. Tryk på Send .
  7. Du kan fremhæve eller skjule oplysninger, hvis det er nødvendigt. Du kan også fjerne screenshottet eller trykke på Vedhæft et screenshot, hvis du har fjernet det ved en fejl.
  8. Tryk på Fortsæt.
  9. Vælg enten Ja eller Nej, når du bliver spurgt, om du vil modtage oplysninger eller opdateringer om din feedback via mail.

På din Chromecast med Google TV

Via Indstillinger

Du kan sende feedback direkte fra din Chromecast med Google TV ved at bruge din fjernbetjening til at åbne Indstillinger Hjælp og feedback Send feedback til Google. Dette åbner en dialogboks, hvor du kan skrive eller indtale din feedback.

Med stemmen

Hold Google Assistent-knappen nede på din fjernbetjening, og sig derefter "Send feedback". Når Google Assistent svarer, kan du diktere din feedback og følge vejledningen på skærmen for at sende den.

Andre produkter

Sådan deler du feedback om Google Nest