Del feedback om Chromecast-enheder og Google Home-appen

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Chromecast- og Chromecast Audio-enheder, fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast og Google Home-appen, og din feedback er meget vigtig for os. Fortæl os, hvordan vi klarer os. Vi vil gerne høre, hvad du synes.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Øverst til højre skal du vælge din konto og derefter Hjælp og feedback .
  3. Tryk på Send feedback nederst på skærmen.
  4. Tryk på den enhed, du vil sende feedback om.
  5. Tryk på pilen til højre i sektionen Fra: for at se tilgængelige mails. Vælg din mailadresse.
  6. Giv en kort beskrivelse nedenfor af dit problem.
  7. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet for at medtage et screenshot og logfiler.
  8. Tryk på pilen send icon øverst til højre for at indsende feedback.