Lyt til musik med Google Play Musik og Chromecast

Nogle Google Play-produkter og -funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Med Google Play Musik og en Chromecast-enhed (Chromecast, Chromecast Audio eller et fjernsyn med indbygget Chromecast) kan du få endnu større glæde af dine yndlingssange ved at caste dem til dit fjernsyn eller dine højttalere. Har du gemt musik på din computer? Brug Google Play Musikmanager til at oprette en komplet musiksamling, som du kan caste til dit fjernsyn, dine højttalere eller din mobilenhed.

Når du har konfigureret din Chromecast, kan du lytte til musik ved hjælp af Google Play Musik Google Play icon på følgende måde.

Sådan caster du musik

1. Opret forbindelse fra din telefon eller tablet til det samme trådløse netværk som din Chromecast.
  2. Åbn appen Google Play Musik Google Play icon.
  3. Tryk på Cast-knappen Inactive cast extension .
  4. Vælg din Chromecast-enhed på listen over enheder.
  5. Vælg en sang, et album eller en playliste.
  6. Tryk på Afspil.

Upload musik med Musikmanager

Med Musikmanager kan du uploade musik fra en hvilken som helst mappe på din computer med musik (herunder iTunes og Windows Media Player) til Google Play og straks begynde at caste dine yndlingssange til dit fjernsyn eller dine højttalere. Du kan endda uploade din iTunes-samling til din Android-enhed, så hele din musiksamling er tilgængelig ét sted. Det er ikke nødvendigt at synkronisere. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader og installerer Musikmanager og kommer i gang med at caste.

Afbryd forbindelsen til Chromecast

• Via din telefon eller tablet:
    • Tryk på Cast-knappen Active cast extension, og vælg Afbryd forbindelsen.
  • Via din computer:
    • Via menuen Indstillinger i Chrome: Gå til menuen Indstillinger More menu på værktøjslinjen øverst til højre i Chrome-browseren, og klik på "Cast...".
    • Via Cast-knappen: Hvis du har fastgjort Cast-knappen til din værktøjslinje, kan du klikke på Cast-knappen Inactive cast extension efterfulgt af Stop med at caste.

Knapper til musikafspilning

• Brug din telefon eller tablet:
    • Du kan bruge afspilningsknapperne i appen Google Play Musik Google Play Music Icon. Du kan også hurtigt få adgang til dine afspilningsknapper via enhedens underretninger.
  • Brug din computer:
    • Du kan bruge afspilningsknapperne nederst på skærmen i Google Play Musik.

Det kan være en god idé at holde musikafspilleren åben, når du lytter til musik på Chromecast ved hjælp af din computer. Afspilningsknapperne kan ikke bruges, når musikafspilleren er blevet lukket, computeren slukket eller en internetforbindelse afbrudt.