Lisätietoja: Tausta-asetuksien yhdistäminen uudelleen

Voit yhdistää Tausta-asetukset uudelleen seuraavien ohjeiden avulla:

Huom. Toista alla olevat vaiheet kaikkien uudelleen yhdistettävien Chromecast-laitteiden kohdalla.
  1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on kirjautuneena samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  2. Jos et ole jo tehnyt niin, kirjaudu sisään Google-tilillä.
  3. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  4. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  5. Kosketa laitekorttivalikkoa Menu sen laitteen oikeassa yläkulmassa, jolle haluat määrittää Taustan. Valitse sitten Tausta-asetukset.
  6. Valitse Tausta-asetukset ja hyväksy käyttöehdot valitsemalla Salli (tai OK). Määritä sen jälkeen Tausta-asetukset.

Tarvitsetko apua? Esitä kysymyksiä ja etsi vastauksia Chromecast-keskusteluryhmässä.