Pinkoden til delefunktionen vises ikke på enhedskortet

Hvis pinkoden til delefunktionen ikke vises på det enhedskort, du vil konfigurere med delefunktionen, kan du prøve følgende:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Genkendelse og deling og så Delefunktion.
  4. Kontrollér, at funktionen er aktiveret.
  5. Deaktiver Off delefunktionen, og aktivér den derefter igen On.
  6. Tjek, om pinkoden vises på enhedskortet.
  7. Hvis pinkoden stadig ikke vises, skal du genstarte din Chromecast. Det gør du ved at tage Chromecast-enheden ud af stikkontakten, vente ca. ét minut og derefter tilslutte den igen.  Pinkoden bør nu vises på pauseskærmen.