Konfigurer og administrer gjestemodus

Gjestemodus støttes ikke lenger. Gjester kan caste innhold fra Android- eller iOS-enhetene sine ved å koble til vertens wifi-nettverk. For å få mer informasjon, gå til Cast videoer fra Chromecast-kompatible apper til TV-en.

Har du venner på besøk? Med gjestemodus var det enklere for venner å caste medieinnhold til Chromecasten din fra mobilenheter – uten at de måtte koble til wifi-nettverket ditt. De trengte bare PIN-koden for gjestemodus fra Chromecast.