Guest Moden käyttöönotto ja ylläpito

Guest Modea ei enää tueta. Vieraat voivat striimata sisältöä Android- tai iOS-laitteiltaan yhdistämällä hostaajan Wi-Fi-verkkoon. Lue lisää artikkelista Videoiden striimaus Chromecast-yhteensopivista sovelluksista televisioon.

Odotatko vieraita? Guest Moden avulla ystäväsi pystyivät helposti striimaamaan striimata haluamaansa sisältöä mobiililaitteestaan Chromecastiisi. Se onnistuu ilman yhteyden muodostamista Wi-Fi-verkkoosi. He tarvitsivat vain Guest Moden PIN-koodin Chromecastista.