Chromecastin Guest Mode

Guest Moden määritys ja hallinnointi

Odotatko vieraita? Guest Moden avulla ystäväsi voivat helposti suoratoistaa haluamaansa sisältöä mobiililaitteestaan Chromecastiisi. Se onnistuu ilman yhteyden muodostamista Wi-Fi-verkkoosi.

Vaihe 1. Isäntä ottaa Guest Moden käyttöön

Vaikka olet verkon isäntä, sinun ei tarvitse kertoa Wi-Fi-salasanaasi. Vieraat voivat käyttää mobiililaitteitaan suoratoistoon, kunhan he ovat samassa huoneessa Chromecastin kanssa.

Guest Moden käyttöönotto:

1. Guest Moden käyttöönotto ja asetusten hallinta edellyttävät, että puhelimesi tai tablettisi on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  4. Jos et ole jo tehnyt niin, kirjaudu sisään Google-tilillä.
  5. Kosketa laitekorttivalikkoa Menu sen laitteen oikeassa yläkulmassa, jolla haluat ottaa Guest Moden käyttöön. Valitse sitten Guest Mode.
  6. Varmista, että Guest Moden valitsin on Käytössä On.

Vaihe 2. Vieras yhdistää Guest Modeen

​Vieraana voit suoratoistaa sisältöä muodostamatta yhteyttä isännän Wi-Fi-verkkoon. Huom. Sinun on oltava yhteydessä internetiin. Voit muodostaa yhteyden toisessa Wi-Fi-verkossa tai mobiiliyhteydellä.

1. Avaa jokin Chromecast-yhteensopiva sovellus ja kosketa Cast-painiketta Active cast extension.
  2. Valitse Lähellä oleva laite ja muodosta yhteys ohjeiden avulla.
  3. Jos laiteparin muodostaminen äänimerkeillä ei onnistu, syötä nelinumeroinen PIN-koodi, jonka saat isännältä. Isäntä voi tarkistaa PIN-koodin alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Guest Moden PIN-koodin tarkistaminen

Guest Moden käyttäminen Chromecastilla edellyttää nelinumeroista PIN-koodia. Kun lähistöllä oleva laite yrittää muodostaa yhteyttä, Chromecast lähettää PIN-koodin automaattisesti äänimerkeillä, joita ihmiskorva ei kuule. Jos laiteparin muodostaminen äänimerkeillä ei onnistu, vieraasi voi muodostaa yhteyden manuaalisesti antamalla nelinumeroisen PIN-koodin.

PIN-koodi on nähtävissä kolmessa paikassa:

Chromecastin taustasta
Backdrop in TV
Laitteen kortista
  1. Liitä puhelimesi samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevien Chromecast-laitteiden laitekortit.
  4. PIN-koodi näkyy laitteen nimen alapuolella.
Backdrop on device card
Asetuksista
  1. Liitä puhelimesi samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Valitse aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevien Chromecast-laitteiden laitekortit.
  4. Kosketa laitekorttivalikkoa Menu sen laitteen oikeassa yläkulmassa, jonka PIN-koodin haluat löytää. Valitse sitten Guest Mode.
  5. PIN-koodi näkyy Käytössä-valinnan alapuolella.
Backdrop in Settings

Huom. PIN-koodi on Chromecastin luoma 4-numeroinen ja sattumanvarainen koodi. PIN-koodi nollataan 24 tunnin välein sekä aina, kun Chromecast käynnistetään uudelleen.

Huomioitavaa:

Käyttöönotto:

Guest Modea käyttävät isännät ja vieraat voivat

• ottaa Guest Moden käyttöön (tai poistaa sen käytöstä) millä tahansa Google Home ‑sovellusta tukevalla mobiililaitteella.

Suoratoistaminen:

Guest Modessa vieraat voivat tehdä seuraavaa:

• Android-laitteella:
    • suoratoistaa sisältöä Google Home ‑laitteeseen (edellyttää Androidin versiota 4.3+).
  • iOS-laitteella:
    • suoratoistaa sisältöä (edellyttää iOS:n versiota 8+).
    • Huom. Bluetoothin on oltava käytössä, jotta sisältöä voidaan suoratoistaa Guest Modessa.

Guest Mode on valinnainen ominaisuus, ja voit poistaa sen käytöstä koska tahansa Google Home ‑laitteen asetuksissa. Voit käyttää ja hallita Guest Modea (ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä) Android- tai iOS-laitteesi Google Home ‑sovelluksessa.

Guest Moden asetukset nollataan, jos palautat Google Homen tehdasasetukset.