Chromecastin lepotila

Chromecast voi viihdyttää äänettömästi myös silloin, kun sitä ei käytetä. Voit valita suosikkialbumisi Google Kuvista, nauttia taidegalleriasta tai valita näytettävää sisältöä Facebookin tai Flickrin valikoimasta laitteen ollessa käyttämättömänä.

Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi, jotta voit määrittää lepotilan ja ottaa sen käyttöön.

Huomioitavaa:
  • Lepotila antaa Chromecastille pääsyn Google-tiliisi liitettyihin valokuviin, personoituun sisältöön ja asetuksiin.
  • Voit katsoa ja muokata lepotilan asetuksia vain Google Home ‑sovelluksella.
  • Kaikki Chromecast-laitteeseesi liitetyt lepotilan asetukset poistetaan, jos palautat kyseisen Chromecastin tehdasasetukset.

Lepotilan asetukset

Voit muokata lepotilan asetuksia seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app

2. Valitse aloitusnäytöltä Chromecastin kuvake ja sitten Laiteasetukset .

3. Selaa laitteen asetusvalikkoa alaspäin ja valitse sitten Lepotila.

Google Kuvat

Google Kuvien avulla voit nauttia tärkeimmistä kuvistasi TV:ssä Chromecastin kautta. Omien kuvien katseluun tarvitset Google Kuvat ‑tilin. Löydät ohjeet Google Kuvat ‑tilin käytön aloittamiselle klikkaamalla tätä.

Huom. Google Kuvien ohjekeskuksesta saat lisää apua Google Kuvien käyttöön.

Albumien lisääminen tai poistaminen

Jos haluat lisätä tai poistaa albumeita Home-sovelluksesta, avaa laitteesi, valitse Muokkaa lepotilaa ja sitten Google Kuvat.

Tässä osassa voit tehdä seuraavaa:

Perheenjäsenet ja ystävät ‑albumin luominen

Huom. Tämä ominaisuus ei ole saatavilla Iso-Britanniassa, Illinoisissa tai Texasissa.

Jos olet ottanut käyttöön kasvoryhmiä ja asentanut Google Kuvat ‑sovelluksen puhelimeesi, voit luoda automaattisesti päivittyvän albumin, joka sisältää Google Kuvien parhaana pitämiä kuvia sinulle tärkeistä ihmisistä. Jos haluat luoda albumin, paina Valitse perheenjäsenet ja ystävät ‑ruutua albumin valitsimessa. Valitse sitten niiden ihmisten kasvot, joiden kuvat haluat albumiin, valitse Ota käyttöön ja vahvista albumin luominen. Valitsimeen tulee näkyviin Perheenjäsenet ja ystävät ‑albumi, joka on jo valittu sinulle. Albumia päivitetään automaattisesti uusilla kuvilla valitsemistasi ihmisistä, kun kuvia lisätään Google Kuvat ‑kokoelmaan.

Uusimpien kohokohtien valitseminen

Google Kuvat voi automaattisesti valita ja näyttää sen mielestä parhaat viimeaikaiset kuvasi. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön valitsemalla Uusimmat kohokohdat ‑albumin. Vaihtoehto näkyy ainoastaan, jos kokoelmassasi on uusia, korkealaatuisia kuvia.

Suosikkien valitseminen

Jos olet merkinnyt vähintään neljä kuvaa suosikeiksi kokoelmassasi, tämä vaihtoehto näkyy myös albumin valinnan näytöllä. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kaikki suosikeiksi valitsemasi kuvat näkyvät näytöllä.

Valmiin yksityisen tai jaetun albumin valitseminen

Voit valita myös oman yksityisen tai jaetun albumin. Jaetut albumit näytetään vain, jos niillä on nimi.

Kuvien kuratointi

Google Kuvat yrittää automaattisesti valita parhaat kuvasi Live- ja Uusimmat kohokohdat ‑albumeista. Google Kuvat yrittää poistaa yksityisten ja jaettujen albumien selvästi huonot kuvat (sumeat kuvat, huono valotus, heikko resoluutio tai lähestulkoon samanlaiset kuvat), mutta se ei muuten kuratoi albumien sisältöä. Voit poistaa kuratoinnin kokonaan käytöstä yksityisissä ja jaetuissa albumeissa vaihtamalla Omien kuvien kuratointi ‑asetukseksi Vain live-albumit. Suosikkejasi ei kuratoida ollenkaan.

Huom. Jos yksityisten ja jaettujen albumien kuvia ei näy odotetulla tavalla, ota kuratointi pois käytöstä muuttamalla Omien kuvien kuratointi ‑asetukseksi Vain live-albumit.