Casta Android-skärmen via Google Home-appen

Visa innehåll från din mobila Android-enhet på tv:n när du castar Android-skärmen.

Den här funktionen är endast tillgänglig på enheter som kör Android 8.0 eller senare.

Steg 1. Kom igång

• Se till att Android-enheten har tillräckligt med ström genom att inaktivera energisparläget eller batterisparläget.
  • Obs! Om du vill tillåta att Android-enheten castar skärmen aktiverar du mikrofonbehörigheten i appen Google Play-tjänster.
    1. Tryck på Inställningar Settings på Android-enheten.
    2. Skrolla nedåt och tryck på Appar följt av Google Play-tjänster följt av Behörigheter.
    3. Leta reda på Mikrofon följt av aktivera behörigheten .

Steg 2. Casta skärmen på en Android-enhet

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wi-fi-nätverk som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen
  3. Tryck på Favoriter eller Enheter
  4. Tryck länge på rutan för den enhet som du vill casta skärmen till.
  5. Tryck på Casta  följt av Casta skärm.

Steg 3. Sluta casta skärmen på en Android-enhet

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wi-fi-nätverk som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen
  3. Tryck på Favoriter eller Enheter
  4. Tryck länge på enhetens ruta följt av Stoppa spegling .