Casta Android-skärmen via Google Home-appen

Visa innehåll från din mobila Android-enhet på tv:n när du castar Android-skärmen.

Den här funktionen är endast tillgänglig på enheter som kör Android 8.0 eller senare.

Steg 1. Kom igång

• Se till att Android-enheten har tillräckligt med ström genom att inaktivera energisparläget eller batterisparläget.
  • Obs! Om du vill tillåta att Android-enheten castar skärmen aktiverar du mikrofonbehörigheten i appen Google Play-tjänster.
    1. Tryck på Inställningar Settings på Android-enheten.
    2. Skrolla nedåt och tryck på Appar följt av Google Play-tjänster följt av Behörigheter.
    3. Leta reda på Mikrofon följt av aktivera behörigheten .

Steg 2. Casta skärmen på en Android-enhet

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på rutan för den enhet som du vill casta skärmen till.
  4. Tryck på Casta  följt av Casta skärm

Steg 3. Justera volymen när du castar Android-skärmen

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Justera volymen genom att trycka på Media .

Steg 4. Sluta casta skärmen på en Android-enhet

Med Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wi-fi-nätverk som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta följt av Stoppa spegling .