Cast Android-skjermen din via Google Home-appen

Se innhold fra Android-mobilenheten din på TV-en når du caster Android-skjermen.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på enheter med Android 8.0 eller nyere.

Trinn 1. Kom i gang

• For å sikre at Android-enheten din har nok strøm, slå av batterisparingsmodus.
  • Viktig: For at Android-enheten skal kunne caste skjermen sin, må du slå på mikrofontillatelsen i appen Google Play-tjenester.
    1. Trykk på Innstillinger Settings på Android-enheten.
    2. Rull ned, og trykk på Apper og så Google Play-tjenester og så Tillatelser.
    3. Finn «Mikrofon» og så slå på tillatelsen .

Trinn 2. Cast skjermen på Android-enheten

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på feltet for enheten du vil caste skjermen til.
  4. Trykk på Cast  og så Cast skjermen.

Trinn 3. Juster volumet mens du caster Android-skjermen

1. Åpne Google Home-appen .
  2. For å justere volumet, trykk på Medier .

Trinn 4: Slutt å caste skjermen fra Android-enheten

Fra Google Home-appen

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på feltet for enheten din og så Stopp speiling .