Need help? Contact the Chromecast Support Team for assistance.

Cast skjermen på Android-enheten din via Google Home-appen

Du kan caste skjermen på Android-enheten for å speile den til TV-en. Da ser du innholdet nøyaktig som det vises på mobilenheten – bare i større format.

Trinn 1. Kom i gang

• Casting av skjermen er tilgjengelig på enheter med Android 5.0 eller nyere.
  • Casting av skjermen støttes ikke på iOS- og Windows-enheter.
  • Slå av strømsparingsmodus på Android-enheten din. Strømsparingsmodus begrenser enhetens prosessorkraft, noe som kan ha innvirkning på ytelsen når skjermen castes.
  • Viktig: Du må slå på «Mikrofon»-tillatelsen i Google Play Tjenester-appen for å bruke «Cast skjerm/lyd»-funksjonen med Chromecast.Hvis denne tillatelsen er slått av, blir casting av skjerm/lyd koblet fra med det samme du prøver å koble til.
    • Sånn slår du på mikrofontillatelsen:
      1. Trykk på Innstillinger  på Android-enheten din.
      2. Rull ned, og trykk på Apper og så Google Play Tjenester og så Tillatelser.
      3. Se etter «Mikrofon», og skyv glidebryteren til På .

Trinn 2. Cast skjermen på Android-enheten

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten du vil caste skjermen til.
  4. Trykk på Cast skjermen  og så Cast skjermen.

Trinn 3. Juster volumet mens du caster skjermen på Android-enheten

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Trykk på enheten og juster volumet.

Trinn 4. Slutt å caste skjermen på Android-enheten

Fra Google Home-appen

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten og så Stopp speiling .