Android-laitteen näytön suoratoisto Google Home ‑sovelluksella

Kun suoratoistat Android-laitteen näytön televisioon, voit katsella sisältöä aivan kuin mobiililaitteesi näytöllä, mutta isommassa koossa.

Jos haluat katsoa ohjeet videolta, tutustu tämän artikkelin lopussa olevaan YouTube-videoon. Vaihe vaiheelta etenevät ohjeet voit lukea alta.

Vaihe 1. Aloittaminen

• Android-näytön suoratoisto on käytettävissä laitteilla, joissa on Android 5.0 tai uudempi. Huom. Jotkin laitteet on optimoitu näytön suoratoistoa varten, joten käyttökokemuksissa voi olla eroja.
  • Android-näytön suoratoistoa ei tueta iOS- eikä Windows-laitteilla.
  • Varmista, ettei Android-laite ole virransäästötilassa. Virransäästötila voi rajoittaa laitteen käsittelytehoa, mikä voi puolestaan vaikuttaa näytön suoratoistamisen toimintaan.
  • Tärkeää: Näytön tai äänen suoratoisto Chromecastin avulla edellyttää, että Google Play Palvelut ‑sovelluksen Mikrofoni-käyttöoikeus on myönnetty. Jos käyttöoikeutta ei ole myönnetty, suoratoistoyhteys katkeaa välittömästi, kun sitä yritetään muodostaa.
    • Näin voit ottaa mikrofonin käyttöön:
      1. Valitse Android-laitteella Asetukset .
      2. Vieritä alas ja valitse Sovellukset ja sitten Google Play Palvelut ja sitten Käyttöoikeudet.
      3. Etsi Mikrofoni-asetus ja ota se liukusäätimellä käyttöön .

Vaihe 2. Android-laitteen näytön suoratoisto

1. Yhdistä Android-laite samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app ja siirry Tili-välilehdelle .
  3. Vieritä alaspäin, etsi Peilaa laite  ja napauta sitä.
  4. Napauta SUORATOISTA NÄYTTÖ/ÄÄNI ‑painiketta.
  5. Valitse Chromecast-laitteesi.

Vaihe 3. Äänenvoimakkuuden säätäminen Android-näytön suoratoiston aikana

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse etusivulta käyttämäsi Chromecast-laite.
  3. Lisää äänenvoimakkuutta siirtämällä liukusäädintä oikealle ja vähennä äänenvoimakkuutta siirtämällä sitä vasemmalle.

Vaihe 4. Android-laitteen näytön suoratoiston keskeyttäminen

Google Home ‑sovelluksella

1. Yhdistä Android-laite samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app ja siirry Tili-välilehdelle .
  3. Vieritä alaspäin, etsi Peilaa laite  ja napauta sitä.
  4. Valitse sitten Katkaise yhteys.

Google Chromecast: Whats the Difference Between Casting & Screen Mirroring? Explained w/ Examples