Android-laitteen näytön striimaus Google Home ‑sovelluksesta

Voit striimata Android-mobiililaitteen näytön sisältöä televisioon.

Ominaisuus on käytettävissä vain laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 8.0 tai uudempi.

Vaihe 1. Aloita

• Varmista, että Android-laitteessasi on tarpeeksi virtaa käytettävissä, laittamalla pienen virrankulutuksen tila tai virransäästötila pois päältä.
  • Tärkeää: Laita mikrofonilupa päälle Google Play Palvelut ‐sovelluksessa, jotta voit striimata Android-laitteen näyttöä.
    1. Avaa Android-laitteen Asetukset Settings.
    2. Vieritä alas ja valitse Sovellukset ja sitten Google Play Palvelut ja sitten Luvat.
    3. Etsi Mikrofoni-kohta ja sitten laita lupa päälle .

Vaihe 2. Android-laitteen näytön striimaus

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast-laite.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet
  4. Kosketa pitkään sen laitteen kuvaa, johon haluat striimata näytön.
  5. Valitse Striimaa  ja sitten Striimaa näyttö.

Vaihe 3. Lopeta Android-laitteen näytön striimaus

1. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast-laite.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet
  4. Kosketa laitteen kuvaketta pitkään ja sitten Lopeta peilaus .