Cast din Android-skærm ved hjælp af Google Home-appen

Se indhold fra din Android-mobilenhed på dit fjernsyn, når du caster din Android-skærm.

Denne funktion er kun tilgængelig på enheder, der kører Android 8.0 eller nyere.

Trin 1. Kom godt i gang

• Hjælp med at sikre, at din Android-enhed har nok strøm til rådighed, ved at slukke for den strømbesparende tilstand eller batteribesparfunktionen.
  • Vigtigt! Hvis du vil give din Android-enhed mulighed for at caste sin skærm, skal du aktivere mikrofontilladelsen i appen Google Play-tjenester.
    1. Tryk på Indstillinger Settings på din Android-enhed.
    2. Rul ned, og tryk på Apps og derefter Google Play-tjenester og derefter Tilladelser.
    3. Find tilladelsen "Mikrofon" og derefter Aktivér tilladelsen .

Trin 2. Cast skærmen fra din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder
  4. Hold fingeren nede på feltet for den enhed, du vil caste skærmen til.
  5. Tryk på Cast og så Cast skærm.

Trin 3. Stop med at caste skærmen fra din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder
  4. Hold feltet for din enhed nede og så Stop spejling .