Cast din Android-skærm ved hjælp af Google Home-appen

Når du caster din Android-skærm, kan du spejle din Android-enhed til fjernsynet, så du kan se dit indhold præcis som på din mobilenhed, bare større.

Tjek YouTube-videoen nederst i denne artikel for at se en videodemonstration. Se nedenfor, hvis du foretrækker en trinvis vejledning.

Trin 1. Kom godt i gang

• Du kan caste din Android-skærm på enheder, der kører Android 5.0 eller nyere. Bemærk! Nogle enheder er optimeret til cast af skærmen så din oplevelse kan variere.
  • Funktionen til at caste din Android-skærm understøttes ikke på iOS- eller Windows-enheder.
  • Deaktiver strømsparetilstanden på din Android-enhed. Strømsparetilstand kan begrænse din enheds processorkraft, hvilket kan påvirke, hvor godt funktionen Cast skærm virker.
  • Vigtigt! Mikrofontilladelsen i appen Google Play-tjenester skal være slået til, før funktionen "Cast skærm/lyd" kan bruges sammen med Chromecast. Hvis denne tilladelse ikke er slået til, afbrydes sessionen Cast skærm med det samme, når du har forsøgt at oprette forbindelse.
    • Sådan slår du mikrofontilladelser til:
      1. Tryk på Indstillinger  på din Android-enhed.
      2. Rul ned, og tryk på Apps og dernæst Google Play-tjenester og dernæst Tilladelser.
      3. Find "Mikrofon", og skub skyderen til positionen Til .

Trin 2. Cast skærmen fra din Android-enhed

1. Opret forbindelse fra din Android-enhed til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app, og gå til fanen Konto .
  3. Rul ned, og tryk på Spejl enheden.
  4. Tryk på knappen CAST SKÆRM/LYD.
  5. Vælg din Chromecast-enhed.

Trin 3. Juster lydstyrken, når du caster din Android-skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. På startsiden vælger du den Chromecast-enhed, du bruger.
  3. Flyt skyderen til højre for at skrue op for lyden eller til venstre for at skrue ned for lyden.

Trin 4. Stop med at caste skærmen fra din Android-enhed

I Google Home-appen

1. Slut din Android-enhed til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app, og gå til fanen Konto .
  3. Rul ned, og tryk på Spejl enheden.
  4. Tryk på Afbryd forbindelsen.

Google Chromecast: Whats the Difference Between Casting & Screen Mirroring? Explained w/ Examples