Cast din Android-skærm ved hjælp af Google Home-appen

Når du caster din Android-skærm, kan du spejle din Android-enhed til fjernsynet, så du kan se dit indhold præcis som på din mobilenhed, bare større.

Trin 1. Kom godt i gang

• Du kan caste din Android-skærm på enheder, der kører Android 5.0 eller nyere.
  • Funktionen til at caste din Android-skærm understøttes ikke på iOS- eller Windows-enheder.
  • Deaktiver strømsparetilstanden på din Android-enhed. Strømsparetilstand kan begrænse din enheds processorkraft, hvilket kan påvirke, hvor godt funktionen Cast skærm virker.
  • Vigtigt! Mikrofontilladelsen i appen Google Play-tjenester skal aktiveres, før funktionen "Cast skærm/lyd" kan bruges sammen med Chromecast. Hvis denne tilladelse ikke er aktiveret, afbrydes sessionen Cast skærm med det samme, når du forsøger at oprette forbindelse.
    • Sådan aktiverer du mikrofontilladelser:
      1. Tryk på Indstillinger  på din Android-enhed.
      2. Rul ned, og tryk på Apps og derefter Google Play-tjenester og derefter Tilladelser.
      3. Find "Mikrofon", og skub skyderen til positionen Til .

Trin 2. Cast skærmen fra din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på den enhed, du vil caste skærmen til.
  4. Tryk på Cast min skærm og derefter Cast skærm.

Trin 3. Juster lydstyrken, når du caster din Android-skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på din enhed, og juster derefter lydstyrken.

Trin 4. Stop med at caste skærmen fra din Android-enhed

I Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed og derefter Stop spejling .