Cast din Android-skærm ved hjælp af Google Home-appen

Når du caster din Android-skærm, har du mulighed for at spejle din Android-enhed til fjernsynet, så du kan se dit indhold præcis som på din mobilenhed, bare større.
Bemærk!
  • Du kan caste din Android-skærm på enheder, der kører Android 4.4.2 eller nyere. Bemærk! Nogle enheder er optimeret til at caste skærmen så din oplevelse kan variere.
  • Funktionen til at caste din Android-skærm understøttes ikke på iOS- eller Windows-enheder.
  • Sørg for, at "Strømsparetilstand" er slået fra på din Android-enhed. Strømsparetilstand kan begrænse din enheds processorkraft, hvilket kan påvirke, hvor godt funktionen Cast skærm virker.
  • Vigtigt! Mikrofontilladelsen i appen Google Play-tjenester skal være slået til, før funktionen "Cast skærm/lyd" kan bruges sammen med Chromecast. Hvis denne tilladelse ikke er slået til, afbrydes sessionen Cast skærm med det samme, når den har forsøgt at oprette forbindelse.
    • Sådan slår du mikrofontilladelser til:
      1. Tryk på Indstillinger på din Android-enhed.
      2. Rul ned til og tryk på Apps > Google Play-tjenester > Tilladelser.
      3. Find "Mikrofon", og skub skyderen til positionen Til .

Cast skærmen fra din Android-enhed

1. Forbind din Android-enhed til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast eller dit fjernsyn med indbygget Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Chromecast cast icon.
  3. Øverst til venstre på startskærmen skal du trykke på menuen > Cast skærm/lyd >  Cast skærm/lyd.
  4. Vælg din Chromecast eller dit fjernsyn med indbygget Chromecast.

Stop med at caste skærmen fra din Android-enhed

I underretningsskuffen:
  1. Træk rullemenuen i underretningsskuffen på din Android-enhed ned.
  2. Vælg Afbryd forbindelsen på underretningsbjælken.
I Google Home-appen:
  1. Åbn Google Home-appen Chromecast cast icon.
  2. Tryk på Cast skærm/lyd > Afbryd forbindelsen.

Juster lydstyrken, når du caster din Android-skærm

1. Åbn Google Home-appen Chromecast cast icon.
  2. Tryk på Enheder  øverst til højre på startskærmen for at se din tilgængelige Chromecast eller dit tilgængelige fjernsyn med indbygget Chromecast.
  3. Rul ned for at finde enhedskortet for den Chromecast eller det fjernsyn med indbygget Chromecast, der i øjeblikket caster indhold.
  4. Tryk på knappen Lydstyrke på enhedskortet.
  5. Skub skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken.

Har du nogen spørgsmål? Du kan stille spørgsmål og søge efter svar i hjælpeforummet til Chromecast.

Elise er Chromecast-ekspert og forfatter af denne hjælpeside. Giv hende feedback om siden nedenfor.