Android-näytön striimauskokemuksen parantaminen

Kun striimaat näyttösi sisällön, Android-laite ja Chromecast tai Chromecast Built-In ‑televisio muodostavat toisiinsa suoran yhteyden.

Striimausta tukevat kaikki laitteet, joiden käyttöjärjestelmä on Android 8.0 tai uudempi (Google Home ‐sovelluksen ohjaus). Huom. Joidenkin Android-laitteiden teho ei välttämättä riitä striimauskokemuksen optimoimiseen.

Optimaalinen toiminta

Näiden ohjeiden avulla saat parhaat tulokset striimatessasi Android-näytön sisältöä:

1. Tarkista verkon nimistä (SSID), että Android-laite ja Chromecast tai Chromecast Built-In ‑televisio on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
    • Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä, varmista, että Android-laite on yhdistetty television näytöllä näkyvään verkkoon.
  2. Varmista, että Android-laite ja Chromecast tai Chromecast Built-In ‑televisio on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, joka ei käytä tukiaseman eristämistä.
    • Tukiaseman eristäminen: Wi-Fi-verkkosi määritys saattaa estää laitteita muodostamasta yhteyttä Chromecastiin. Voit ratkaista ongelman poistamalla tukiaseman eristämisen käytöstä reitittimen asetuksissa. Voit katsoa reitittimen ohjeista, miten tämä tehdään.
    • Jos sinulla ei ole pääsyä reitittimesi asetuksiin tai jos yrität muodostaa yhteyttä sellaisen hotelli- tai vierasverkon tai julkisen verkon kautta, jossa on päällä langattomien laitteiden eristys, Chromecastia ei voi ottaa käyttöön.

Pätkiminen tai heikko laatu

Jos huomaat pätkimistä tai laatu on heikko striimatessasi Android-näytön sisältöä, seuraa alla olevia ohjeita:
  1. Android- ja Chromecast-laite voivat olla enintään 4 metrin päässä toisistaan. Chromecast tai Chromecast Built-In ‑televisio voivat olla enintään 4 metrin päässä reitittimestä.
  2. Chromecast- ja Android-laite on yhdistettävä samaan Wi-Fi-verkon kanavaan, jonka taajuus on joko 2,4 GHz tai 5 GHz.

Matala äänenvoimakkuus

Jos ääni on vaimea striimatessasi Android-näytön sisältöä, muuta äänenvoimakkuutta Google Home ‑sovelluksesta näin:

1. Lataa Google Home ‑sovellus (jos sitä ei ole vielä asennettu).
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Voit säätää äänenvoimakkuutta valitsemalla Media .