Så här castar du: en snabbguide

Är du sugen på att börja casta? Så här enkelt kommer du igång:

Steg 1. Koppla in Chromecast-enheten

1. Anslut Chromecast till tv:n.
  2. Anslut USB-strömkabeln till Chromecast-enheten.
  3. Anslut den andra änden av USB-strömkabeln till den medföljande nätadaptern och sätt den sedan i ett vägguttag.

Obs! Använd bara den medföljande laddaren.

Steg 2. Ladda ned Google Home-appen

Ladda ned Google Home-appen på telefonen eller surfplattan.

Steg 3. Konfigurera Chromecast

Följ de här enkla konfigureringsanvisningarna för Chromecast.

Steg 4. Casta innehåll

Läs mer om hur du castar till tv:n från Chrome eller från Chromecast-kompatibla appar. Om du behöver mer hjälp med Android-telefoner läser du artikeln Casta musik och video från telefonen till en annan enhet.

Obs! Om enheten startas om när du castar testar du att casta innehållet igen.