Sådan caster du – en startguide

Glæder du dig til at caste? Følg denne enkle vejledning for at komme godt i gang:

Trin 1. Tilslut din Chromecast-enhed

1. Slut din Chromecast til dit fjernsyn.
  2. Slut USB-strømkablet til din Chromecast.
  3. Sæt den anden ende af USB-strømkablet i den medfølgende strømadapter, og slut den derefter til en stikkontakt.

Bemærk! Brug kun den medfølgende AC-adapter.

Trin 2. Download Google Home-appen

Download Google Home-appen på din mobilenhed eller tablet.

Trin 3. Konfigurer Chromecast

Følg denne enkle konfigurationsvejledning til Chromecast.

Trin 4. Cast indhold

Se, hvordan du caster fra Chrome til dit fjernsyn eller caster fra Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn.Få yderligere hjælp til Android-telefoner ved at gå til Cast musik og video fra din telefon til en enhed.

Bemærk! Hvis din enhed genstarter, mens du caster, kan du prøve at caste dit indhold igen.