Chromecastin kampanjatarjouksien käyttäminen

Jos et näe tarjousta, johon olet mielestäsi oikeutettu, ota meihin yhteyttä. Jos tarjouskoodin lunastaminen ei onnistu, ota yhteyttä kampanjan tarjoavaan kumppaniin.

Kun olet määrittänyt Chromecastin, voit katsella ja lunastaa Chromecastille saatavilla olevia tarjouksia Android-laitteen Google Home ‑sovelluksella tai tietokoneella. Näillä ohjeilla pääset alkuun!

Jos näet Ei tarjouksia saatavilla ‑ilmoituksen, tarjouksia ei ole saatavilla tällä hetkellä.

Mobiililaitteella tai tabletilla:

Vaihtoehto 1:
  1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app. Eikö sinulla ole sovellusta? Lataa se täältä.
  3. Valitse TUTUSTU-välilehti, niin näet Chromecast-laitteellesi saatavilla olevat tarjoukset.
  4. Valitse lunastettavan tarjouksen kortti. Valitse tarjouskortin oikeassa yläkulmassa sen valikko More menuja sittenLunasta ja sitten noudata lunastusohjeita.
Vaihtoehto 2:
  1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app. Eikö sinulla ole sovellusta? Lataa se täältä.
  3. Valitse aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa Valikko Menuja sittenTarjoukset.
  4. Valitse lunastettavan tarjouksen kortti. Valitse tarjouskortin oikeassa yläkulmassa sen valikko More menuja sitten Lunasta ja sitten noudata lunastusohjeita.