Der blev ikke fundet nogen Cast-destination

Der er flere problemer, der kan forhindre, at Chromecast vises, når du caster fra Chrome. Hvis du ikke kan finde din Chromecast, din Chromecast Ultra, din Chromecast Audio, dit fjernsyn med indbygget Chromecast eller din højttaler med indbygget Chromecast, kan du prøve nedenstående fejlfindingstrin.

Anbefalet: Fejlfindingsværktøj

Prøv først dette fejlfindingsværktøj for at forsøge at løse de mest almindelige problemer med enheder, der ikke kan findes. Du kan også prøve at følge fejlfindingstrinene nedenfor.

Fejlfindingstrin

Trin 1: Genstart Chromecast-enheden
  1. Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden, vent et par sekunder, og sæt det derefter i igen.
  2. Vent et par minutter.
  3. Tjek, om din enhed nu vises på listen over enheder, du kan caste til.
Trin 2: Find Chromecast-enheden, og sørg for, at enheden er konfigureret korrekt

Anbefalet trin: Brug en mobilenhed med Android eller iOS.

Konfigurer din Chromecast-enhed (3. generation eller ældre)

Trin 3: Prøv følgende trin, og vend derefter tilbage til trin 2 ovenfor

Vigtigt! Udfør kun dette trin, hvis du ikke kunne bekræfte, at enheden blev konfigureret i trin 2. Hvis du har bekræftet, at enheden er konfigureret, kan du fortsætte til trin 4.

1. Tag strømstikket ud af routeren, vent et par sekunder, og sæt det derefter i igen.
  2. Gendan fabriksindstillingerne på Chromecast-enheden.
Når du har fuldført et af eller begge disse trin, skal du gå tilbage til trin 2 for at finde og bekræfte konfigurationen af din Chromecast-enhed. Gå tilbage til trin 2, når du har fuldført et af eller begge ovenstående trin for at finde og bekræfte konfigurationen af din Chromecast-enhed.
Trin 4: Cast indhold

Vigtigt! Fortsæt kun med dette trin, hvis du har bekræftet, at enheden er konfigureret ved hjælp af en mobilenhed i trin 2.

Når du har bekræftet, at enheden er konfigureret i Google Home-appen på en mobilenhed, bør du kunne caste.

Prøv at caste fra en understøttet Chromecast-kompatibel app, f.eks. Netflix, YouTube, Pandora osv.

Hvis du kan caste indhold, er der ikke nogen problemer med konfigurationen af din Chromecast, og du kan derfor gå videre til næste trin.

Trin 5: Følg fejlfindingstrinene til Chrome

Hvis du stadig ikke kan caste fra din computer, er der muligvis et problem med din computer eller Chrome-browser.

Vigtigt!

• Cast-funktionen på din computer er indbygget i Google Chrome-browseren. Du skal bruge Chrome-appen og caste ved hjælp af Google Cast-menuen i Chrome-browseren. Se, hvordan du caster en Chrome-fane eller hele skrivebordet.
  • Hvis du ikke har en mobilenhed, men har fulgt de alternative trin i trin 2 og ikke kunne konfigurere din Chromecast, skal du gå tilbage til trin 2, når du har udført hvert af de nedenstående trin, for at tjekke, om enheden kan findes og konfigureres.

Trin 1: Genstart din computer

Dette trin kan løse alle midlertidige problemer og bør udføres, før du går videre med fejlfindingstrinene.

Trin 2: Sørg for, at din computer og Chromecast-enhed er på det samme Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Chrome kan ikke finde Chromecast-enheder på andre netværk.

Hvis du har flere Wi-Fi-netværk og er i tvivl om, hvilket netværk din computer og Chromecast-enhed bør have forbindelse til, skal du følge disse trin:

1. Slut din computer til et andet tilgængeligt netværk.
  2. Klik på Cast-knappen, og find din enhed på listen. Hvis du har fundet din enhed og gerne vil skifte det netværk, den er tilsluttet, skal du følge vejledningen i trin 2

Trin 3: Bekræft, at din Chrome-browser er opdateret

1. Skriv "chrome://chrome" i søgefeltet.
  2. Du skal opdatere din Chrome-browser til den nyeste version, hvis browseren ikke er opdateret.

Trin 4: Afbryd forbindelsen til virtuelle private netværk (VPN) eller proxyservere

Chromecast-enheder kan ikke kommunikere med en computer via disse netværk. Hvis du har brug for hjælp, kan du få vejledning fra din tjenesteudbyder.

Trin 5: Sørg for, at din firewall- eller antivirussoftware er opdateret og ikke blokerer forbindelser til Chromecast-enheden

Firewallsoftware: Hvis du lejer en trådløs router, skal du kontakte din internetudbyder. Hvis du har købt routeren, skal du tjekke dine firewallindstillinger for netværket.

Trin 6: Hvis du stadig har problemer, kan du prøve valgmulighederne for dit operativsystem nedenfor:

Anvender du OSX på en Mac?

Hvis Chrome ikke har tilladelse til at acceptere forbindelser på en Mac, kan Chrome ikke kommunikere med din Chromecast-enhed. Tjek, om Chrome tillader dette, ved at følge nedenstående vejledning:

1. Klik på Apple-ikonet øverst til venstre.
  2. Åbn Systemindstillinger og så Sikkerhed & anonymitet og så Firewall.
  3. Hvis din firewall er aktiveret, skal du gå til indstillinger for firewall.
    • Hvis "Bloker alle indgående forbindelser" er aktiveret, skal du deaktivere denne indstilling, gemme dine indstillinger, genstarte Chrome ved først at afslutte og derefter starte det igen. Prøv derefter igen.
    • Hvis "Tillad automatisk signeret software at modtage indgående forbindelser" er aktiveret, skal du tjekke, at der ikke er en post for Google Chrome i applisten.
    • Hvis "Tillad automatisk signeret software at modtage indgående forbindelser" er deaktiveret, skal du klikke på knappen "+" og så gå til Chrome i "/Apps" og så og vælge den.
Har du Windows 7 eller Vista på din computer?

Er dit netværk angivet som hjemme-/arbejdsnetværk eller offentligt netværk?

Windows klassificerer netværk som enten hjemme-/arbejdsnetværk eller offentligt netværk. Kommunikation med Chromecast-enheder er dog blokeret på offentlige netværk. Du kan tjekke denne indstilling på følgende måde:

1. Åbn "Network & Sharing Center" [Netværks- og delingscenter] ved at klikke på netværksikonet på proceslinjen i Windows eller i Kontrolpanel.
  2. Du kan se dit netværk under "View your active networks" [Vis dine aktive netværk]. Navnet på dit netværk er typisk navnet på dit Wi-Fi-adgangspunkt.

Hvis du kan se "Public Network" [Offentligt netværk] under dit netværk med et bænkikon, er dette sandsynligvis problemet, der forhindrer Chrome i at kommunikere med din Chromecast-enhed.

1. Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du klikke på netværket og så Home network [Hjemmenetværk].
  2. Genstart Chrome ved først at afslutte og derefter starte det igen. Prøv derefter igen. Hvis dette ikke virker, skal du genstarte din computer og derefter prøve igen.

Bemærk! Deaktivering af Bonjour-tjenesten (hvis denne er installeret) kan gøre det nemmere at finde Chromecast-enheden.

Har du Windows 8 eller 8.1 på din computer?

Er indstillingen "Find devices and content [Find enheder og indhold] slået til?

Windows 8 og 8.1 har delingsindstillinger, der skal slås til. De trin, du skal følge for at gøre dette, varierer en smule afhængigt af versionen på operativsystemet.

I Windows 8.1, som anvendes af de fleste brugere, kan du gøre følgende:

1. Gå til Settings [Indstillinger]. Det gør du ved at flytte musemarkøren yderst til højre på skærmen for at få vist menulinjen. Du kan se Indstillinger nederst.
  2. Nederst i menuen "Settings" [Indstillinger] skal du vælge Change PC Settings [Skift pc-indstillinger].
  3. Vælg Network [Netværk].
  4. Vælg det Wi-Fi-netværk, du har forbindelse til, ud for billedet af Wi-Fi-signalet.
  5. Sørg for, at netværket er slået til under "Find Devices and Content" [Find enheder og indhold].

I Windows 8 kan du gøre følgende:

1. Gå til "Skrivebord", som er et af standardfelterne på din startskærm.
  2. Klik på dine Wi-Fi-indstillinger nederst på skrivebordslinjen. Du finder dem nederst til højre på skrivebordet.
  3. Højreklik på det Wi-Fi-netværk, du har forbindelse til.
  4. Vælg Turn sharing on or off [Slå deling til eller fra].
  5. Sørg for, at deling er slået til.

Har du installeret Bonjour-tjenesten?

Disabling the Bonjour service (if installed) may help find your Chromecast device. You will need to change the Bonjour service properties so that it's startup type is set to 'disabled' and then reboot the machine.

Bonjour is installed by some Apple apps.

Get more information about Bonjour

Har du installeret en antivirusapp?

Some antivirus apps are known to cause Chromecast discovery issues.

1. Make sure your antivirus software is up to date by installing any updates from the manufacturer.
  2. If you’re running AVG AntiVirus, the latest updates should correct issues with your Chromecast device. In older versions, click Options og så Advanced Settings og så Web Browsing Protection og så Online Shield og så Expert Settings. Clear the setting marked “Web Browsing Protection,” then restart Chrome after changing this setting.
  1. If you’re running Kaspersky, under “Network Settings,” disable Scan Encrypted Connections. After making this change, you should immediately be able to find devices.
  2. For other antivirus software, look for options related to SSL, TLS, or encrypted connection scanning. You might also try temporarily disabling or uninstalling antivirus software to confirm it’s the source of the issue.
Har du Windows 10 på din computer?

Er dit netværk angivet som offentligt eller privat?

Windows 10 har privatlivsindstillinger, som skal slås til, før der kan kommunikeres med Chromecast-enheder. Hvis du bruger en Wi-Fi-forbindelse:

1. Gå til menuen Start.
  1. Klik på Indstillinger.
  2. I indstillingerne skal du klikke på Netværk og internet.
  3. Vælg din forbindelsestype i kolonnen til venstre, f.eks. Ethernet eller Wi-Fi. Vælg derefter navnet på den aktive forbindelse til højre.
  4. Indstillingerne for din netværksprofil skal ændres til Privat.
    • Hvis du bruger Windows 10 Fall Creators Update (udgivet i oktober 2017) eller nyere, skal du finde afsnittet "Netværksprofil" og derefter vælge Privat.
    • Hvis du bruger en ældre version, skal du klikke på Tillad, at pc’en kan registreres af andre pc’er og enheder på dette netværk.  Microsoft anbefaler, at denne indstilling slås til for private netværk i hjemmet eller på arbejdet, men at den slås fra for offentlige netværk.
  5. Tryk på tilbageknappen for at gå tilbage til indstillingerne for Netværk og internet og bekræfte, at netværket er blevet ændret fra Offentligt til PrivatRul ned, og vælg Netværks- og delingscenter. Der bør nu stå Privat netværk under Wi-Fi-navnet.

Har du installeret Bonjour-tjenesten?

Disabling the Bonjour service (if installed) may help find your Chromecast device. You will need to change the Bonjour service properties so that it's startup type is set to 'disabled' and then reboot the machine.

Bonjour is installed by some Apple apps.

Get more information about Bonjour

Har du installeret en antivirusapp?

Some antivirus apps are known to cause Chromecast discovery issues.

1. Make sure your antivirus software is up to date by installing any updates from the manufacturer.
  2. If you’re running AVG AntiVirus, the latest updates should correct issues with your Chromecast device. In older versions, click Options og så Advanced Settings og så Web Browsing Protection og så Online Shield og så Expert Settings. Clear the setting marked “Web Browsing Protection,” then restart Chrome after changing this setting.
  1. If you’re running Kaspersky, under “Network Settings,” disable Scan Encrypted Connections. After making this change, you should immediately be able to find devices.
  2. For other antivirus software, look for options related to SSL, TLS, or encrypted connection scanning. You might also try temporarily disabling or uninstalling antivirus software to confirm it’s the source of the issue.
Trin 6: Løs nogle mindre almindelige problemer

Visse problemer kan skyldes router- eller netværksindstillinger

Chrome registrerer nogle gange en enhed på netværket uden at kunne oprette forbindelse til den. Disse fejl skyldes som regel router- eller netværksindstillinger.

Sørg for, at AP-isolation er deaktiveret på din router, og at eventuelle firewallfunktioner på din router, der kan blokere indgående forbindelser til dine højttalere med indbygget Chromecast, er slået fra.

Problem med synkronisering af uret
  1. Tjek, om din computers ur er synkroniseret med den aktuelle internettid. Time.is er et nyttigt website, som kan rapportere forskellen mellem tiden på din computer og den faktiske tid. Hvis dit ur er synkroniseret, kan du springe nedenstående trin over.
  2. Hvis du indstiller tiden manuelt, skal du sørge for, at den er indstillet korrekt, herunder tidszonen. Hvis dit ur viser den korrekte lokale tid, men er indstillet til en anden tidszone, kan dette være årsagen til problemet.
  3. Det anbefales, at du aktiverer automatisk tidssynkronisering, så dit ur altid er opdateret.

Trin 7: Gendan fabriksindstillingerne på din Chromecast

Du kan gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast ved hjælp af en af nedenstående fremgangsmåder.

Vigtigt! Denne handling rydder dine data og kan ikke fortrydes.

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til højre på din fjernsynsskærm skal du vælge din profil og så Indstillinger .
  2. Vælg System og så Om og så Gendan fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-indikatoren bør begynde at blinke gult.
  2. Når LED-indikatoren lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.
Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) eller Chromecast Ultra

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

Hold knappen på siden af Chromecast-enheden inde, mens din Chromecast er tilsluttet fjernsynet. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden genstartes.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generation)

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
  2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.
Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Hvis du stadig ikke kan caste

1. Del feedback om din Chromecast.
  2. Kontakt Chromecast-kundesupport.

Har du brug for mere hjælp? Nedenfor kan du se relaterede spørgsmål fra vores hjælpeforum. Bemærk! Du kan i øjeblikket kun få hjælp på engelsk.