Cast fra Chrome: prosessor (CPU) og grafikkprosessor (GPU)

Det er nyttig å vite hvilken prosessor og grafikkprosessor du bruker, når du skal vurdere om datamaskinen din oppfyller minimumskravene for Cast, eller når du sender inn tilbakemeldinger om Cast-opplevelsen din. For å finne ut hvilken grafikkprosessor du har, gå til chrome://gpu.

Du kan også finne ut hvilken prosessor og grafikkprosessor du har, ved å følge fremgangsmåten nedenfor:

Windows (7, 8, 8.1 og 10)

Åpne siden med systeminformasjon, avhengig av hvilken Windows-versjon du kjører:

• Windows 7: Gå til Start etterfulgt av Datamaskin etterfulgt av Systemegenskaper.
  • Windows 8, 8.1 og 10: Gå til Kontrollpaneletterfulgt av System og sikkerhetetterfulgt av System. Du kan åpne kontrollpanelet ved å trykke på Windows-tasten + X på skrivebordet og velge Kontrollpanel.
  • Windows 10:
    • For informasjon om prosessoren: Skriv inn «system» i søkefeltet på oppgavelinjen og velg System – Kontrollpanel-appen.
    • For informasjon om grafikkprosessoren: Velg Enhetsbehandling fra System – Kontrollpanel-appen. Informasjonen om grafikkprosessoren står oppført under «Skjermkort».
  • Informasjon om prosessoren vises på linjen under systemklassifiseringen.
  • Du kan finne informasjon om grafikkprosessoren ved å klikke på Windows-opplevelsesindeks, deretter Vis og skriv ut og se på linjen som er merket med «Grafikk».
Mac OS X
  • Klikk på Apple-logoen på menylinjen, og velg Om denne maskinen etterfulgt av Mer info.
  • Prosessor- og grafikklinjene indikerer henholdsvis prosessoren og GPU.
Chrome OS
  • Artikkelen om systemkrav inneholder en liste over Chrome OS-enheter som støttes. Det er ikke nødvendig å sjekke informasjonen om prosessor eller GPU for Chrome OS-enheter.