Chromesta striimaaminen: prosessori ja grafiikkasuoritin

Tietokoneesi tarkan prosessori- ja grafiikkasuoritintyypin tietämisestä on hyötyä, jos haluat tarkistaa, täyttääkö tietokoneesi Castin vähimmäisjärjestelmävaatimukset tai jos haluat lähettää palautetta Cast-käyttökokemuksesta. Voit tarkistaa grafiikkasuorittimen tyypin osoitteessa chrome://gpu.

Näillä ohjeilla voit tarkistaa prosessorin ja grafiikkasuorittimen tyypin:

Windows (7, 8, 8.1 ja 10)

Avaa käyttämäsi Windows-version järjestelmätietosivu:

• Windows 7: Siirry kohtaan Käynnistys ja sitten Tietokone ja sitten Järjestelmän ominaisuudet.
  • Windows 8, 8.1 ja 10: Siirry kohtaan Ohjauspaneeli ja sitten Järjestelmä ja suojaus ja sitten Järjestelmä. Avaa Ohjauspaneeli painamalla työpöydällä Windows-näppäintä ja X:ää ja valitsemalla sitten Ohjauspaneeli.
  • Windows 10:
    • Voit tarkistaa prosessorin tiedot kirjoittamalla tehtäväpalkissa näkyvään hakupalkkiin ”järjestelmä” ja valitsemalla sitten Ohjauspaneelin Järjestelmä-sovelluksen.
    • Grafiikkasuorittimen tiedot näet Ohjauspaneelin Järjestelmä-sovelluksessa valitsemalla Laitehallinta. Grafiikkasuoritin löytyy kohdasta "Näyttösovittimet".
  • Prosessorin tiedot näytetään järjestelmäluokituksen alla olevalla rivillä.
  • Näet grafiikkasuorittimen tiedot valitsemalla Windowsin järjestelmäluokitus, sitten Näytä ja tulosta ja etsimällä rivin Grafiikka.
Mac OS X
  • Klikkaa valikkopalkin Apple-logoa ja siirry kohtaan Tietoja tästä Macista ja sitten Lisätietoja.
  • Prosessorin ja grafiikkasuorittimen tiedot näkyvät Prosessori- ja Grafiikka-riveillä.
Chrome-käyttöjärjestelmä
  • Järjestelmän vähimmäisvaatimuksia käsittelevässä artikkelissa luetellaan tuetut Chrome-käyttöjärjestelmälaitteet. Chrome-käyttöjärjestelmälaitteita koskevia prosessori- tai grafiikkasuoritintietoja ei tarvita.