Cast fra Chrome: CPU og GPU

Det er en god idé at have kendskab til din nøjagtige CPU og GPU, når du skal undersøge, om din computer opfylder minimumskravene til Cast, eller hvis du vil sende feedback om din Cast-oplevelse. Du kan se din GPU på chrome://gpu.

Du kan også tjekke din CPU og GPU ved at følge denne vejledning:

Windows (7, 8, 8.1 og 10)

Åbn siden med systemoplysninger i den version af Windows, du kører:

• Windows 7: Gå til Start og så Computerog så Egenskaber for system.
  • Windows 8, 8.1 og 10: Gå til Kontrolpanelog så System og sikkerhedog så System. Du kan åbne kontrolpanelet, når du trykker på Windows-tasten + X på skrivebordet og vælger Kontrolpanel.
  • Windows 10:
    • Du finder CPU-oplysninger ved at skrive "system" i søgefeltet på proceslinjen og derefter vælge appen System – Kontrolpanel.
    • Du finder GPU-oplysninger ved at vælge Enhedshåndtering i appen System – Kontrolpanel. GPU-oplysningerne er angivet under "Skærmkort".
  • Du kan se oplysninger om din CPU på linjen under systemklassificeringen.
  • Du kan hente oplysninger om din GPU ved at klikke på Windows Experience Index, derefter på Vis og udskriv og se på linjen "Grafik".
Mac OS X
  • Gå fra Apple-logoet i menulinjen til Om denne Mac og så Flere oplysninger.
  • Linjerne Processor og Grafik angiver henholdsvist din CPU og din GPU.
Chrome OS
  • Artiklen Minimumskrav til systemet angiver, hvilke Chrome OS-enheder der understøttes. CPU- og GPU-oplysninger om Chrome OS-enheder er ikke påkrævet.