Gebruiksopties op de pagina die werkt met Chromecast voor optimale functionaliteit

Op websites zoals YouTube en Netflix is geoptimaliseerd afspelen naar je Chromecast mogelijk. Dit is de voorkeursoptie, omdat bij geoptimaliseerd afspelen video's kunnen worden afgespeeld met 1080p en 5.1 surround sound. Als je een tabblad cast, kunnen video's maar met maximaal 720p en stereogeluid worden afgespeeld. Het bericht is bedoeld om je te laten weten dat er een voorkeursoptie voor casten beschikbaar is op de webpagina.

Bekijk meer informatie over het verschil tussen geoptimaliseerd afspelen en casten van een tabblad.

Meer hulp nodig? Stel vragen aan andere Chromecast-gebruikers en topbijdragers op het Helpforum van Chromecast.