Strømming med adaptiv overføringshastighet

Strømmer på YouTube har adaptiv overføringshastighet. Dette innebærer at videoer kan ha lavere kvalitet innledningsvis, for så å bytte til høyest mulig kvalitet innen få sekunder.

Merk: Ikke alle videoer på YouTube er tilgjengelige i HD. Videoer som er tatt opp i SD, spilles av i samme kvalitet som de ble innspilt i. Hvis videoen ikke bufres i avspillingshastighet, blir videoen nedjustert til lavere kvalitet. Dermed blir avspillingen mer stabil.