Mukautuvan siirtonopeuden striimaus

YouTube käyttää striimauksessa muuntuvaa siirtonopeutta, joten videot voidaan ensin näyttää heikompilaatuisina. Toiston laatu muutetaan kuitenkin parhaaksi mahdolliseksi muutaman sekunnin kuluttua.

Huom. Kaikki YouTuben videot eivät ole saatavilla HD-laatuisina. SD-laatuisina tallennetut videot toistetaan SD-laatuisina. Jos video ei puskuroidu nykyisellä toistonopeudella, sen laatu muutetaan matalammaksi, jolloin toisto onnistuu paremmin.