Cast en Chrome-fane til TV-en

Du kan bruke en Chromecast-enhet til å vise en Chrome-fane – eller hele skjermen – på TV-en.

Du kan vise det meste av nettinnhold. Noen programtillegg fungerer ikke, for eksempel Silverlight, QuickTime og VLC.

Dette trenger du for å vise skjermen din på TV-er:

Cast hele Android-skjermen

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på feltet for enheten du vil caste skjermen til.
  4. Trykk på Cast  og så Cast skjermen.

Cast videoer og medier

I videoen eller medieinnholdet du ser på, klikker du på Cast Cast. Du kan for eksempel finne ut hvordan du caster fra YouTube.