Cast en Chrome-fane til TV-en

Du kan bruke en Chromecast-enhet til å vise en Chrome-fane – eller hele skjermen – på TV-en.

Du kan vise det meste av nettinnhold. Noen programtillegg fungerer ikke, for eksempel Silverlight, QuickTime og VLC.

Dette trenger du for å vise Chrome på TV-er:

Cast faner fra Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Cast.
  3. Velg Chromecast-enheten du vil bruke.
    • Hvis Chromecasten allerede er i bruk, erstattes det nåværende innholdet.
  4. For å avslutte castingen, gå til høyre side av adressefeltet og klikk på Cast og så Stopp castingen.

Dette finner du i Chrome

• Når du caster faner til en TV, vises et skjermikon Skjerm på fanen.
  • Til høyre for adressefeltet, ved siden av utvidelsene dine, vises Cast tilkoblet-ikonet i blått. Dette betyr at det finnes en aktiv Cast-økt.

For å bruke en snarvei i Chrome, legg til Cast-knappen.

Cast videoer og medier

1. Klikk på Cast Cast på videoen eller medieinnholdet du vil caste.
  2. Velg TV-en din på listen over tilgjengelige enheter.

Tips: Videoene eller bildene du caster, vises på datamaskinen og TV-en, men lyden spilles bare av på TV-en. Lyd for andre faner og apper spilles fortsatt av på datamaskinen.

Cast dataskjermen

Du kan vise hele dataskjermen ved å bruke Chrome på Mac, Windows og Chrome OS.

Merk: For å spille av lyden på TV-en, bruk en Windows-datamaskin.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Cast.
  3. Klikk på Kilder Nedoverpil.
  4. Klikk på Cast skrivebordet.
  5. Velg Chromecast-enheten du vil se innholdet på.

Cast musikk og videoer fra datamaskinen

1. Åpne Chrome.
  2. Åpne filen du vil caste, på en Chrome-fane.
  3. Dra og slipp filen på en Chrome-fane, eller bruk en hurtigtast:
    • Windows: Ctrl + o
    • Mac: + o
  4. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og såCast.
  5. Velg den Chromecast-kompatible enheten du vil bruke.