Chrome-välilehden suoratoisto televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteesi avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi Chromen televisiossa tarvitset:

Chrome-välilehden suoratoistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.
    • Jos käytät jo Chromecastia, sisältösi korvaa television sisällön.
  4. Kun olet valmis, valitse osoitepalkin oikealta puolelta Cast Cast ja sitten Lopeta.

Chromen näkymä

• Kun välilehtesi näytetään televisiossa, näet Näyttö-kuvakkeen Näyttö.
  • Osoitepalkin oikealla puolella laajennusten vieressä näkyy aktiivinen Cast-kuvake Active cast extension.

Jos haluat käyttää Chrome-pikakuvaketta, lisää Cast-painike.

Videoiden ja median suoratoistaminen

1. Valitse katsomastasi videosta tai mediasta Cast Cast.
  2. Näet videon tai kuvat tietokoneella ja televisiossa, mutta ääni kuuluu ainoastaan televisiossa. Tietokoneesi toistaa edelleen muihin välilehtiin ja sovelluksiin liittyvät äänet.

Tietokoneen näytön suoratoistaminen

Jos käytät Chromea Macilla, Windows-tietokoneella tai Chromebookilla, voit näyttää tietokoneen näytön kokonaisuudessaan.

Huom. Jos haluat kuulla ääntä televisiostasi, käytä Windows-tietokonetta.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse yläreunan Suoratoiston kohde ‑kohdan vierestä alanuoli Alanuoli.
  4. Valitse Suoratoista työpöytä.
  5. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.

Musiikin ja videon suoratoistaminen tietokoneelta

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenCast.
  3. Valitse yläreunan Suoratoiston kohde ‑kohdan vierestä alanuoli Alanuoli.
  4. Valitse Suoratoista video- tai äänitiedosto ‑kohdasta Suoratoista tiedosto.
  5. Valitse tiedosto.
  6. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat toistaa tiedoston.