Chrome-välilehden striimaus televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteen avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi Chromen televisiossa tarvitset

Chrome-välilehden suoratoistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.
    • Jos käytät jo Chromecastia, sisältösi korvaa television sisällön.
  4. Kun olet valmis, valitse osoitepalkin oikealta puolelta Cast Active cast extension ja sitten Lopeta striimaus.

Mitä Chromessa näkyy

• Kun välilehtesi näytetään televisiossa, näkyviin tulee näyttökuvake Näyttö.
  • Osoitepalkin oikealla puolella laajennusten vieressä näkyy Cast-painike Active cast extension, joka ilmaisee, että striimausistunto on käynnissä.

Jos haluat käyttää Chrome-pikakuvaketta, lisää Cast-painike.

Videoiden ja median striimaus

1. Klikkaa katsomastasi videosta tai mediasta Cast-painiketta Cast.
  2. Katsomasi video tai kuvat näkyvät edelleen tietokoneella tai TV:ssä, mutta ääni toistetaan vain TV:stä. Tietokoneesi toistaa edelleen muiden välilehtien ja sovellusten äänet.

Tietokoneen näytön striimaus

Jos käytät Chromea Macilla, Windows-tietokoneella tai Chrome-käyttöjärjestelmässä, voit näyttää tietokoneen näytön kokonaisuudessaan.

Huom. Jos haluat toistaa ääntä televisiosta, käytä Windows-tietokonetta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Lähteet Alanuoli.
  4. Valitse Suoratoista työpöytä.
  5. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.

Musiikin ja videon striimaus tietokoneelta

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Lähteet Alanuoli.
  4. Valitse Striimaa tiedosto.
  5. Valitse tiedosto.
  6. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat toistaa tiedoston.