Chrome-välilehden striimaus televisioon

Voit näyttää Chrome-välilehden tai näyttösi televisiossa Chromecast-laitteen avulla.

Voit näyttää suurimman osan verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut laajennukset eivät toimi.

Nähdäksesi Chromen televisiossa tarvitset

Chrome-välilehden suoratoistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Chromecast-laite, jota haluat käyttää.
    • Jos Chromecast on jo käytössä, nykyinen sisältö korvataan.
  4. Lopeta striimaus valitsemalla osoitepalkin oikealta puolelta Cast ja sitten Lopeta striimaus.

Mitä Chromessa näkyy

• Kun striimaat välilehden televisioon, välilehdellä näkyy näyttökuvake Näyttö.
  • Osoitepalkin oikealla puolella laajennusten vieressä näkyy sininen Cast yhdistetty ‑kuvake . Tämä tarkoittaa, että striimi on aktiivinen.

Jos haluat käyttää Chrome-pikakuvaketta, lisää Cast-painike.

Videoiden ja median striimaus

1. Valitse striimattavasta videosta tai mediasta Cast-painike Cast
  2. Valitse TV käytettävissä olevien laitteiden joukosta.

Vinkki: Striimaamasi videot tai kuvat näkyvät tietokoneella ja televisiossa, mutta ääni toistetaan vain TV:ssä. Tietokoneesi toistaa edelleen muiden välilehtien ja sovellusten äänet.

Tietokoneen näytön striimaus

Jos käytät Chromea Macilla, Windows-tietokoneella tai Chrome-käyttöjärjestelmässä, voit näyttää tietokoneen näytön kokonaisuudessaan.

Huom. Jos haluat toistaa ääntä televisiosta, käytä Windows-tietokonetta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  3. Valitse Lähteet Alanuoli.
  4. Valitse Suoratoista työpöytä.
  5. Valitse Chromecast-laite, jolla haluat katsoa sisältöä.

Musiikin ja videoiden striimaus tietokoneelta

1. Avaa Chrome.
  2. Avaa tiedosto, jonka haluat striimata Chrome-välilehdellä.
  3. Vedä ja pudota tiedosto Chrome-välilehdelle tai käytä näitä pikanäppäimiä:
    • Windows: Ctrl + o
    • Mac: + o
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Cast.
  5. Valitse Chromecast-yhteensopiva laite, jota haluat käyttää.

Muita artikkeleita

Chromecast-vianetsintävinkkejä
Google TV:hen striimaus