Suoratoisto Chromesta televisioon

Näytä Chrome-välilehti tai näyttö televisiossa PC:llä tai Chromecast-laitteella.

Voit striimata suurinta osaa verkkosisällöstä. Silverlight, QuickTime, VLC ja jotkin muut liitännäiset eivät toimi.

Nähdäksesi Chromen televisiossa tarvitset:

Chrome-välilehden suoratoistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten. Striimaa….
  3. Valitse Chromecast-laite, jota haluat käyttää.
    • Jos Chromecast on jo käytössä, nykyinen sisältö korvataan.
  4. Lopeta striimaus valitsemalla osoitepalkin oikealta puolelta Cast ja sitten Lopeta striimaus.

Vinkki: Striimaa suoraan mediasoittimesta Chromecast-yhteensopivilla sivustoilla.

Mitä Chromessa näkyy

• Kun striimaat välilehden televisioon, välilehdellä näkyy näyttökuvake Näyttö.
  • Kun striimi on aktiivinen, yhteyden Cast-kuvake näkyy osoitepalkissa laajennusten vieressä.

Jos haluat käyttää Chrome-pikakuvaketta, lisää Cast-painike.

Vinkki: Striimaamasi videot tai kuvat näkyvät tietokoneella ja televisiossa, mutta ääni toistetaan vain TV:ssä. Tietokoneesi toistaa edelleen muiden välilehtien ja sovellusten äänet.

Tietokoneen näytön striimaus

Jos käytät Chromea Macilla, Windows-tietokoneella tai Chrome-käyttöjärjestelmässä, voit näyttää tietokoneen näytön kokonaisuudessaan.

Tärkeää: Kun striimaat näyttöä, audio saattaa toistua tietokoneella. Jos haluat sen sijaan toistaa audiota televisiossasi, striimaa välilehti.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten Striimaa….
  3. Valitse Lähteet ja sitten Striimaa näyttö.
  4. Valitse Chromecast-laite, johon haluat striimata näytön.

Musiikin ja videon striimaus tietokoneelta

1. Avaa Chrome.
  2. Avaa tiedosto, jonka haluat striimata Chrome-välilehdellä.
  3. Vedä ja pudota tiedosto Chrome-välilehdelle tai käytä näitä pikanäppäimiä:
    • Windows: Ctrl + O
    • Mac: komento + O
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten Striimaa….
  5. Valitse Chromecast-yhteensopiva laite, jota haluat käyttää.