Cast indhold fra Chrome til dit fjernsyn

Brug din pc eller Chromecast-enhed til at se en Chrome-fane eller indholdet på din skærm på dit fjernsyn.

Du kan caste det meste webindhold. Nogle plugins fungerer dog ikke, f.eks. Silverlight, QuickTime og VLC.

Du skal have følgende for at caste Chrome til dit fjernsyn:

Cast en fane fra Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Gem og del og derefter Cast….
  3. Vælg den Chromecast-enhed, du vil bruge.
    • Hvis Chromecast-enheden allerede er i brug, udskiftes det indhold, der vises.
  4. Du kan stoppe med at caste ved at vælge Cast og derefterStop cast til højre for adresselinjen.

Tip! På Chromecast-kompatible websites kan du caste direkte fra medieafspilleren.

Du kan se følgende i Chrome

• Når du caster en fane til et fjernsyn, vises der et skærmikon Skærm på fanen.
  • Under en aktiv Cast-session vises ikonet for en tilsluttet Cast-enhed til højre for adresselinjen ud for dine udvidelser.

Tilføj Cast-knappen for at bruge en genvej i Chrome.

Tip! De videoer eller billeder, du caster, vises både på din computer og dit fjernsyn, men lyden afspilles kun på dit fjernsyn. Lyde fra andre faner og apps afspilles stadig på din computer.

Cast din computerskærm

Du kan caste hele din computerskærm ved hjælp af Chrome på Mac og i Windows og ChromeOS.

Vigtigt! Når du caster din skærm, afspilles lyden muligvis på din computer. Hvis lyden skal afspilles på dit fjernsyn i stedet, skal du caste fanen.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Gem og del og derefter Cast….
  3. Vælg Kilder og derefter Cast skærm.
  4. Vælg den Chromecast-enhed, du vil caste skærmen til.

Cast musik og videoer fra din computer

1. Åbn Chrome.
  2. Åbn den fil, du vil caste, i en Chrome-fane.
  3. Træk og slip filen til en Chrome-fane, eller brug en tastaturgenvej:
    • Windows: Ctrl + O
    • Mac: Cmd-tasten + O
  4. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefterGem og del og derefter Cast….
  5. Vælg den Chromecast-kompatible enhed, du vil bruge.