TP-isolatie staat aan

De configuratie van je wifi-netwerk voorkomt dat apparaten communiceren met Chromecast. Je kunt dit probleem oplossen door TP-isolatie (toegangspunt) uit te zetten op je router. Dit wordt ook wel clientisolatie of gastisolatie genoemd. Bekijk de documentatie van je router voor informatie over hoe je TP-isolatie uitzet.

Als je geen toegang hebt tot de instellingen van je router of als je probeert verbinding te maken via een gast-, hotel- of openbaar netwerk met TP- of clientisolatie, kun je je Chromecast niet instellen.

Als je verbinding probeert te maken via een wifi-extender, check je de instellingen van je extender. Voordat je Chromecast instelt, zet je TP-isolatie op je wifi-extender uit zodat Chromecast werkt met je wifi-netwerk.