Ansluta Chromecast

Chromecast-enheten ansluts till tv:n med några enkla steg. Tänk på att använda de sladdar och adaptrar som följer med i Chromecast-enhetens förpackning.

Chromecast

Plug in Chromecast

1. Anslut ena änden av USB-strömkabeln till Chromecast-enheten och kabelns andra ände till nätadaptern. Använd USB-strömkabeln och nätadaptern som följer med i förpackningen för bästa möjliga resultat.
  2. Anslut Chromecast-enheten till en ledig HDMI-ingång på tv:n.
  3. Anslut nätadaptern till ett ledigt vägguttag.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  1. Anslut nätadaptersladdens ena ände till Chromecast Ultra och den andra till ett vägguttag. Det går även att ansluta Chromecast Ultra till ett Ethernet-nätverk via porten på nätadaptern.
  2. Anslut Chromecast Ultra till en ledig HDMI-ingång på tv:n.

Viktigt! Chromecast Ultra fungerar inte med andra USB-kablar eller en USB-kabel som har kopplats till tv:n. Du måste använda den nätadapter som medföljer i Chromecast Ultras förpackning.

När Chromecast Ultra har anslutits bör startskärmen för Chromecast visas. Om startskärmen för Chromecast inte visas på tv:n när Chromecast-enheten har konfigurerats ändrar du insignal med knappen Input eller Source på tv:ns fjärrkontroll tills du ser startskärmen för Chromecast.