Koble til Chromecasten

Du kan koble Chromecasten til TV-en med noen få enkle trinn. Det er viktig at du bruker kablene og adapterne som følger med i esken til Chromecasten.

Chromecast

Plug in Chromecast

1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  1. Koble den ene enden av strømforsyningskabelen til Chromecast Ultra og den andre enden av kabelen til en ledig stikkontakt. Du kan også koble Chromecast Ultra til Ethernet-nettverket via porten på strømforsyningen.
  2. Koble Chromecast Ultra til en ledig HDMI-inngang på TV-en.

Viktig: Chromecast Ultra fungerer ikke med andre USB-kabler eller en hvilken som helst USB-kabel som er koblet til TV-en. Du må bruke strømforsyningen som følger med Chromecast Ultra.

Når Chromecast Ultra er koblet til, skal du se Chromecast-startskjermen. Hvis du ikke ser startskjermen etter at du har konfigurert Chromecast, kan du bruke Input- eller Source-knappen på fjernkontrollen til å endre inngang inntil du ser Chromecast-startskjermen.