Chromecast aansluiten

U kunt uw Chromecast met een paar eenvoudige stappen aansluiten op uw tv: Het is belangrijk de kabels en adapters te gebruiken die zijn meegeleverd in de verpakking van de Chromecast.
Kies hieronder eerst het Chromecast-apparaat dat overeenkomt met uw apparaat:

Chromecast
Plug in Chromecast

• A: Sluit het ene uiteinde van de USB-voedingskabel aan uw op uw Chromecast en het andere uiteinde op de netvoedingsadapter.Gebruik de meegeleverde USB-voedingskabel en netvoedingsadapter voor de beste prestaties.

• B: Sluit uw Chromecast aan op een vrije HDMI-ingang op uw tv.

• C: Sluit de voedingsadapter aan op een vrij stopcontact.

•
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  • A: Sluit het ene uiteinde van de voeding aan op uw Chromecast Ultra en het andere kabeluiteinde op een stopcontact. Via de poort op de voedingsadapter kunt u uw Chromecast Ultra ook op een Ethernet-netwerk aansluiten.

• B: Sluit uw Chromecast Ultra aan op een vrije HDMI-ingang op uw tv.

•

Belangrijk: Uw Chromecast Ultra werkt niet met een andere USB-kabel of met een USB-kabel die op een tv is aangesloten. Gebruik de voeding die in de verpakking van de Chromecast Ultra wordt meegeleverd.

Zodra uw Chromecast Ultra is aangesloten, wordt het Chromecast-startscherm weergegeven. Als het Chromecast-startscherm niet op uw tv wordt weergegeven nadat u de Chromecast Ultra heeft aangesloten, gebruikt u de knop voor het kiezen van de invoer of bron op de afstandsbediening van uw tv om de invoer te wijzigen totdat u het Chromecast-startscherm ziet.