Chromecast aansluiten

U kunt uw Chromecast met een paar eenvoudige stappen aansluiten op uw tv: Het is belangrijk de kabels en adapters te gebruiken die zijn meegeleverd in de verpakking van de Chromecast.

Chromecast

Plug in Chromecast

1. Sluit het ene uiteinde van de USB-stroomkabel aan op de Chromecast en het andere uiteinde op de voedingsadapter. Gebruik de meegeleverde USB-stroomkabel en voedingsadapter voor de beste prestaties.
  2. Sluit de Chromecast aan op een vrije HDMI-ingang op uw tv.
  3. Sluit de voedingsadapter aan op een stopcontact.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  1. Sluit het ene uiteinde van de voeding aan op de Chromecast Ultra en het andere kabeluiteinde op een stopcontact. Via de poort op de voedingsadapter kunt u de Chromecast Ultra ook op een ethernet-netwerk aansluiten.
  2. Sluit de Chromecast Ultra aan op een vrije HDMI-ingang op uw tv.

Belangrijk: De Chromecast Ultra werkt niet met een andere USB-kabel of met een USB-kabel die op een tv is aangesloten. Gebruik de voeding die in de verpakking van de Chromecast Ultra wordt meegeleverd.

Zodra de Chromecast Ultra is aangesloten, wordt het Chromecast-startscherm weergegeven. Als het Chromecast-startscherm niet op de tv wordt weergegeven nadat u de Chromecast Ultra heeft aangesloten, gebruikt u de knop voor het kiezen van de invoer of bron op de afstandsbediening van uw tv om de invoer te wijzigen totdat u het Chromecast-startscherm ziet.