Chromecastin yhdistäminen

Voit yhdistää Chromecastin televisioon seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita. On tärkeää käyttää Chromecastin pakkauksessa tulleita johtoja ja sovittimia.

Chromecast

Plug in Chromecast

1. Liitä USB-virtajohdon toinen pää Chromecastiin ja toinen pää virtalähteeseen. Saat parhaan tuloksen käyttämällä laitteen mukana tullutta USB-virtajohtoa ja virtalähdettä.
  2. Liitä Chromecast television vapaaseen HDMI-liitäntään.
  3. Liitä virtalähde vapaaseen pistokkeeseen.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  1. Liitä virtajohdon toinen pää Chromecast Ultraan ja toinen pää vapaaseen pistorasiaan. Voit myös liittää Chromecast Ultran Ethernet-verkkoon virtalähteessä olevan portin avulla.
  2. Liitä Chromecast Ultra television vapaaseen HDMI-liitäntään.

Tärkeää: Chromecast Ultra ei toimi muiden USB-johtojen eikä televisioon liitettyjen USB-johtojen kanssa. Käytä Chromecast Ultran pakkauksessa tullutta virtajohtoa.

Kun Chromecast Ultra on liitetty, sinun pitäisi nähdä Chromecastin aloitusnäyttö. Jos et näe Chromecastin aloitusnäyttöä televisiossasi Chromecastin käyttöönoton jälkeen, vaihda tuloliitäntää television kaukosäätimen Input- tai Source-painikkeella, kunnes näet Chromecastin aloitusnäytön.