Chromecastin liittäminen

Voit liittää Chromecastin televisioosi seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita. On tärkeää käyttää Chromecastin pakkauksessa tulleita johtoja ja latureita.
Valitse ensin oman laitteesi näköinen Chromecast alta:

Chromecast
Plug in Chromecast

• A: Liitä USB-virtajohdon toinen pää Chromecastiin ja toinen pää virtalähteeseen.Saat parhaan tuloksen käyttämällä laitteen mukana toimitettua USB-virtajohtoa ja virtalähdettä.

• B: liitä Chromecast television vapaaseen HDMI-sisääntuloon.

• C: liitä virtalähde vapaaseen pistokkeeseen.

•
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  • A: Liitä virtajohdon toinen pää Chromecast Ultraan ja toinen pää vapaaseen pistorasiaan. Chromecast Ultran voi liittää myös Ethernet-verkkoon virtalähteessä olevan portin avulla.

• B: Liitä Chromecast television vapaaseen HDMI-sisääntuloon.

•

Tärkeää: Chromecast Ultra ei toimi muiden USB-johtojen tai televisioon yhdistettyjen USB-johtojen kanssa. Sinun on käytettävä Chromecast Ultra ‑pakkauksessa tullutta virtalähdettä.

Kun Chromecast Ultra on kytketty, sinun pitäisi nähdä Chromecastin aloitusnäyttö. Jos et näe Chromecastin aloitusnäyttöä televisiossasi Chromecastin asentamisen jälkeen, vaihda sisääntuloa television kaukosäätimen Input- tai Source-painikkeella, kunnes näet Chromecastin aloitusnäytön.