Tilslut din Chromecast

Du kan slutte din Chromecast til dit fjernsyn ved at følge nogle enkle trin: Det er vigtigt at bruge de ledninger og adaptere, der fulgte med i æsken med din Chromecast.

Chromecast

Plug in Chromecast

1. Slut den ene ende af USB-strømkablet til din Chromecast og den anden ende af kablet til strømforsyningen. Brug det USB-strømkabel og den strømadapter, der medfølger i æsken, for at få den bedst mulige strømtilførsel.
  2. Slut din Chromecast til en ledig HDMI-indgang på dit fjernsyn.
  3. Slut den medfølgende strømforsyning til en stikkontakt.
Chromecast Ultra Chromecast Ultra
  1. Slut den ene ende af strømkablet til din Chromecast Ultra og den anden ende af kablet til en stikkontakt. Du kan også slutte din Chromecast Ultra til et Ethernet-netværk via porten på strømforsyningen.
  2. Slut din Chromecast Ultra til en ledig HDMI-indgang på dit fjernsyn.

Vigtigt! Chromecast Ultra fungerer ikke sammen med andre USB-kabler eller et USB-kabel, der er sluttet til et fjernsyn. Du skal bruge den strømforsyning, der følger med i æsken til Chromecast Ultra.

Når din Chromecast Ultra er tilsluttet, får du vist startskærmen for Chromecast. Hvis du ikke kan se startskærmen for Chromecast på dit fjernsyn, når du har konfigureret din Chromecast, skal du skifte indgangskilde via knappen Input eller Source på fjernbetjeningen til dit fjernsyn, indtil du kan se startskærmen for Chromecast.