Innebygde programtillegg støttes ikke

Noen miljøer er bedre egnet for casting fra Chrome enn andre. Ta en titt på systemkravene for å forstå hvordan casting fra Chrome kommer til å fungere hjemme hos deg.

Merk: Casting fra Chrome støtter ikke Silverlight-, Quicktime- eller VLC-programtilleggene.

Chromecast-knappen er tilgjengelig på alle plattformer, inkludert Chrome OS, Windows, Mac OS X og Linux. Det er ingen spesifikke krav til maskinvare for å installere eller bruke Chromecast-knappen.

Det er imidlertid spesifikke krav for casting av video fra faner i Chrome-nettleseren. Disse avhenger av hvilke kvalitetsinnstillinger du har valgt. Systemer som ikke oppfyller disse minimumskravene, kan bare caste nettsider, bilder og lysbilder. Slike systemer er ikke velegnet for videoinnhold.

God ytelse forutsetter også at du har en god Wi-Fi-tilkobling på både Chromecasten og datamaskinen.