Lägsta systemkrav

Chromecast finns för alla plattformar, bland annat Chrome OS, Windows, Mac OS X och Linux. Det finns inga specifika maskinvarukrav för att installera eller använda Cast-knappen.

Det finns dock vissa krav för att casta video från en flik i Chrome beroende på vilka kvalitetsinställningar du har valt. På system som inte uppfyller de lägsta kraven går det bara att casta webbsidor, bilder och bildspel. Videoinnehåll kommer inte fungera bra. En bra Wi-Fi-anslutning krävs också både för Chromecast och för datorn om det ska fungera bra.

De lägsta systemkraven för att casta från Chrome skiljer sig från de lägsta systemkraven för att konfigurera Chromecast.

Operativsystem

Systemrekommendation

Lägsta systemkrav

Windows

Andra generationens Core i5-processor (över 2 GHz), tredje/fjärde generationens Core i5-processor eller motsvarande

Windows 7 eller senare

Core i3 eller motsvarande

Windows Vista eller senare

Apple OS X

Macbook Pro 2011 eller senare, Macbook Air 2012 eller senare

OS X 10.9 eller senare

Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011

OS X 10.9 eller senare

Chrome OS

Alla modeller från 2014 eller senare, Haswell-baserade modeller från 2013 och Samsung Chromebook 2

Ej tillämpligt

Linux

Varierar beroende på vilken distribution av operativsystemet det gäller, vilka drivrutiner som stöds och vilken grafisk skrivbordsmiljö som används

Rekommenderad GPU Minimikrav på GPU
Intel HD4000 eller likvärdigt Intel HD3000 eller likvärdigt

Om du är osäker på datorns specifikationer läser du artikeln om CPU och GPU i hjälpcentret.

Om det uppstår problem testar du våra felsökningstips för Chromecast.

Mac OS och OS X är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. Windows är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Inc. iOS är ett varumärke eller ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Inc. Netflix-logotypen är ett varumärke som tillhör Netflix, Inc. Netflix finns i vissa länder. Medlemskap krävs för obegränsad direktuppspelning. Mer information hittar du på www.netflix.com.