Bruk et sikkert nettverk med Chromecast

Vi anbefaler at du bruker Chromecasten din på et sikkert nettverk.

Generelt sett er det en god sikkerhetspraksis å holde seg til sikre nettverk. Ved å bruke sikre nettverk kan du også forhindre at uvedkommende kobler seg til Wi-Fi-nettverket ditt uten at du er klar over det, og caster innhold til TV-en din. Vær ekstra forsiktig hvis du kobler deg til Internett via et nettverk du ikke kjenner. Du kan finne mer informasjon om sikker konfigurasjon av hjemmerutere og Wi-Fi-nettverk her.