Een beveiligd netwerk gebruiken met Chromecast

We raden u aan een beveiligd netwerk te gebruiken met Chromecast.

Het gebruik van een beveiligd netwerk is niet alleen een goede veiligheidsmaatregel, maar voorkomt ook dat anderen zonder uw medeweten kunnen inloggen op uw wifi-netwerk en inhoud naar uw tv kunnen casten. Wees extra voorzichtig wanneer u online gaat via een netwerk dat u niet kent. U vindt hier meer informatie over hoe u uw thuisrouter en wifi-netwerk kunt beveiligen.