Specificaties voor Chromecast

Hoe zit een Chromecast in elkaar? Dit zijn de specificaties voor Chromecast:

Kies hieronder eerst het Chromecast-apparaat dat overeenkomt met uw apparaat:
Chromecast

Chromecast-specificaties:

• Uitgang: HDMI, compatibel met CEC (Consumer Electronics Control)
  • Max. videoresolutie van uitvoer: 1080p
  • Afmetingen:
    • Apparaat: 5,2 x 5,2 x 1,4 cm (exclusief kabels en accessoires)
    • Pakket: 14 x 4,4 x 11,4 cm
    • Voedingskabel: 1,75 m
  • Poorten en aansluitingen:
    • HDMI
    • Micro-USB
  • Kleur: zwart of wit
  • Gewicht: 40 g
  • Draadloze standaarden: 802.11 b/g/n/ac wifi (2,4 GHz/5 GHz)
  • Draadloze beveiliging: WEP, WPA/WPA2
  • Voeding: 5 V, 1 A netvoeding
Chromecast Ultra Chromecast Ultra

Specificaties van de Chromecast Ultra:

• Afmetingen:
    • Apparaat: 58,20 x 58,20 x 13,70 mm (exclusief kabel en accessoires)
    • Buitenmaten VS/EU/JP: 121,5 mm x 126,5 mm x 66,5 mm
    • Buitenmaten UK/IE/AU/NZ: 121,5 mm x 126,5 mm x 80,2 mm
    • Voedingskabel: 2 m
  • Resolutie:
    • Ondersteunt alle resoluties tot 4K Ultra HD en hoog dynamisch bereik (HDR) voor een superieure beeldkwaliteit
      • Opmerking: U heeft een 4K-tv, 4K-content en een snelle internetverbinding nodig om te genieten van beelden van 4K Ultra HD- en HDR-kwaliteit. Als 4K niet beschikbaar is, wordt uw content nog steeds geoptimaliseerd voor de maximale resolutie van uw tv.
  • Draadloze standaarden: 802.11ac wifi (2,4 GHz/5 GHz) 1x2 MISO wifi voor hoge streamingprestaties
  • Voeding: voedingsadapter vereist (meegeleverd in de verpakking van de Chromecast Ultra)
  • Poorten en aansluitingen:
    • HDMI voor rechtstreekse aansluiting op de tv
    • Micro-USB voor voeding en gegevens
    • Ethernet-poort op de voedingsadapter voor moeilijk bereikbare wifi-locaties in uw huis
  • Kleur: zwart
  • Ondersteunde besturingssystemen:
    • Android 4.1 en hoger
    • iOS 8.0 en hoger
    • Mac OS X 10.9 en hoger
    • Windows 7 en hoger

Raadpleeg de minimale besturingssysteemvereisten voor de Google Home-app voor meer informatie over ondersteunde besturingssystemen.

Over the Air-updates: uw Chromecast Ultra wordt (indien beschikbaar) automatisch geüpdatet met de nieuwste en beste versie van de Chromecast-software.

Open-sourcecode

Open-sourcelicenties

Andere licenties

Raadpleeg de minimale besturingssysteemvereisten voor de Google Home-app voor meer informatie over ondersteunde besturingssystemen.

Over the Air-updates: Chromecast wordt (indien beschikbaar) automatisch geüpdatet met de nieuwste en beste versie van de Chromecast-software.

Open-sourcecode

Open-sourcelicenties

Andere licenties