Konfigurer Chromecast-enheten din

Google Home-appen går gjennom trinnene for å konfigurere Chromecast-enheten din med deg. Dette omfatter Chromecast og Chromecast Ultra.

Hvis du allerede har konfigurert Chromecast på en mobilenhet, trenger du ikke å konfigurere den igjen på en annen mobilenhet hvis alle enhetene er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

Trykk her for å få en interaktiv veiledning

Vi støtter ikke lenger konfigurering av Chromecast på datamaskiner. For å konfigurere Chromecast, bruk en mobilenhet.

Dette trenger du for å komme i gang

• En Chromecast-enhet.
  • Den nyeste versjonen av Google Home-appen Google Home-appen.
  • Den nyeste versjonen av Google-appen  (Bare for Android. Last den ned her).
  • En Google-konto.
  • En skjerm med HDMI-inngang, for eksempel en TV med høy oppløsning (HDTV).
  • En mobilenhet eller et nettbrett.
  • En kompatibel mobilenhet eller et kompatibelt nettbrett som støtter en 5 GHz-tilkobling, for å konfigurere Chromecast på en 5 GHz-tilkobling. Merk: WPA2 Enterprise-nettverk støttes ikke.
  • Overholdelse av minimumskravene for operativsystemer (OS) for Google Home-appen Google Home-appen.
  • En Internett-tilkobling.
  • Tilgang til et sikkert trådløst nettverk. Sørg for at du har passordet til det trådløse nettverket lett tilgjengelig.
  • Ytelsen til enkelte funksjoner, tjenester og apper avhenger av enheten og nettverket, og det kan hende at disse ikke er tilgjengelige i alle områder. Visse leverandører kan kreve abonnement, og ytterligere vilkår, betingelser og/eller gebyrer kan gjelde.

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

1. Plugg inn Chromecast-enheten.
  2. Installer Google Home-appen Google Home-appen ved å laste ned Google Home-appen på en Chromecast-kompatibel Android-enhet.
  3. Pass på at du kobler mobilenheten/nettbrettet til nettverket du har tenkt å bruke til å konfigurere Chromecast-enheten.
    1. Hvis du konfigurerer en Chromecast Ultra, kan du velge å koble den direkte til nettverket med en Ethernet-kabel i stedet.
  4. Åpne Google Home Google Home-appen.
  5. Følg trinnene.

1. Gjør dette hvis du ikke ser konfigureringstrinnene for Chromecasten:
      1. Øverst til venstre på startskjermen for Google Home-appen trykker du på Legg til  Konfigurer enhet Konfigurer nye enheter.
      2. Følg resten av trinnene.
  6. Konfigureringen er vellykket. Du er ferdig!